سلام حضرت آقای سنگ تراشان (ع) :
سکوت و پاسخ شما برای من دیگر هیچ ارزشی ندارد و تعاملی که مد نظر شماست را من در طی 9 ماه حضور در تالارهایتان دیدم و خدا را شاکرم که هرگز با کسی آنطور که شما تعامل دارید من ندارم .
الان هم اگر می بینید بر خلاف میل باطنیم در تالارهایتان حضور دارم برای اخذ همان مسائلیست که می دانید و این حضور با این ویژگی که الان دارم کوتاه مدت است و در آینده شرایط عوض خواهد شد .
من دوست ندارم مبلغ کسی باشم ولی دوستان را دعوت می کنم به آدرس http://forum.hammihan.com حضور پیدا کنند و بعد از فقط یکماه متوجه نحوه ی مدیریت آن تالارها شوند هر چند که شاید در ابتدا به خاطر گستره ی سایت مذبور گیج شوید ولی به مرور متوجه مدیریت مقتدر آن سایت خواهید شد و روز به روز علاقه مندیتان به اعضا بیشتر می شود و خیلی تالارهای دیگر که نیازی به ذکر آن نیست .
بله همانطور که گفتید بنده با توجه به تعاملات شما یک انتخاب بن بست را با شخص شما انتخاب کردم و حتما این را میدانید که در ارتباط بن بست جدایی بهترین روش است .
شما می توانید با حذف نام کاربری بنده به این ارتباط بن بست خاتمه بدهید و اگر میگویید اعضایی که در تاپیکهای من شرکت کرده اند حقوقشان ضایع می شود می توانید طی پیام خصوصی آنها را در اطلاع قرار دهید . مطمئناً به دلیل فاصله گرفتن از آن تاپیکها اعضا مخالفتی نخواهند داشت مگر اینکه خود شخص شما بر این کارشکنی اصرار داشته باشید.
در هر حال آنچنان نماند و اینچنین نیز نخواهد ماند .یا علی مدد .

علاقه مندی ها (Bookmarks)