سلام
راستش تو محل کار من ،این ماه اخیر 25 نفر رو تعدیل کردن ،هرکسی پارتی خاصی نداشت تعدیل کردن منم با اینکه پارتی نداشتم در عین ناباوری تعدیل نکردن ، مسئول تیم ماهم تعدیل شد و وقتی اون رو برداشتن ،مدیر کل امور اداری منو صدا کرد و گفت من از این به بعد قرار جای اون باشم ،خیلی جا خوردم چون هم سنم کم تر هست از بقیه هم سابقه ام .
من سه سال اونجا کار می کنم تو این سه سال این اقای مدیر کل خیلی مهربون و متشخص بود ومن هیج رفتار مشکوکی ازش ندیدم و شخص محترمی هست ،43 سالشه ی دختره 6 ساله داره،نماز خونه .... خیلی خوشحال شدم که این پست جدید رو به من دادند،مدیر کل چند روز پیش منو صدا کردوگفت وضعیت کار واقعا خرابه وخیلی تلاش کرده من رو نگه داره و گفت دلیلشم اینکه دوستت دارم و سریع هم گفت اشتباه نشه ،دوست دارم فقط به عنوان یک همکار
بعد از اون روز به دلیل مسئولیت جدیدم روابط من و مدیرمون خیلی بیشتر شد و چندین بار باهام تماس گرفت ومدام از طریق ایمیل در ارتباط هستیم.
5 شنبه رفتم تو اتاقش ،ی کاری رو پیگیری کنم مجبور بودم برم از جلوی صندلیش یا پشت صندلیش رد شم ،وقتی می خواستم رد شم صندلیش رو داد عقب که از جلو رد شم ولی ی جوری بود که از اون فاصله من نمی تونستم راحت رد شم ،اصلا صندلیش رو جابه جا نکرد و ی جوری نشسته بود که من نمی تونستم رد شم از اونجا می خوردم به زانوش....
بهش گفتم ببخشید می خوام رد شم ،سرش بلند کرد بفرمایید ولی بازهم جابه جا نشد....
خلاصه من رد نشدم گفتم میشه اون پرونده رو بدید به من،خندید گفت خانم ....یعنی شما از اینجا رد نمیشی؟یعنی من اشتباه می کردم فکر می کردم شما باربی هستی و خندید...
منم اشتباه کردم خندیدم و چیزی نگفتم پرونده رو گرفتم اومدم بیرون...
ولی خیلی تو فکرم از اون روز.الان ساعت 7 بهم زنگ زد گفت فردا 8 سرکار باشم و دیر نکنم جلسه هست ...من خیلی جدی حرف زدم ،گفت ناراحتی از من،ی جور صمیمی هی می گفت اگه ناراحتی به خودم بگو....منم هی گفتم نه،گفت بهت زنگ بزنم ناراحت میشی،نمی دونستم چی بگم گفتم نه!:(
گفت اس ام اس بدم چی ،گفتم اس ام اس درچه باره ای؟کاری؟
گفت :نه اس ام اس حال و احوال پرسیدن یا اس ام اسی که خوشم بیاد...
گفتم شما شخص قابل احترامی هستی و مدیر من هستی ولی خانواده من شما رو نمیشناسند و اگر از همکارم اس ام اس بیاد حساسیت ایجاد میشه...
گفت نه من فقط تو ساعت کاری اس ام اس می دم،گفتم در هر صورت حساسیت ایجاد میشه ..
گفت حالا فردا حرف می زنیم ،نمی دونم چی بهش بگم
می ترسم بد برخورد کنم ولی اون منظوری نداشته باشه و بگه چه بی جنبه بود
می ترسم خوب برخورد کنم و پر رو شه
از طرفی مدیر کله !
نمیشه بد هم باهاش برخورد کرد،نماز خونه ،زن و بچه داره،هیچ وقت رفتار مشکوکی نداشته
میشه راهنمایی کنید چه برخوردی کنم ؟
ببخشید طولانی شد با جزئیات گفتم اخه تو خونه به مامانم چیزی نگفتم و کسی رو ندارم باهاش مشورت کنم
گفتم مفصل بگم که در جریان همه چیز باشید
ببخشید طولانی شد با جزئیات گفتم اخه تو خونه به مامانم چیزی نگفتم و کسی رو ندارم باهاش مشورت کنم
گفتم مفصل بگم که در جریان همه چیز باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)