اگه واقعا دلیلش این باشه آدم نرمالی نیست. اما واقعا فکر میکنی که دلیل واقعیش از این خواسته همینی هستش که گفته؟می گه چادر سرت کن
می گم چرا؟
چون فلانی به خانمش گفته چادر سرش کنه خانمشم گوش کرده! تو هم باید اینکارو کنی
می گم اخه اگه می گفتی خودت دوست داری چادر سرم بزارم من با جون و دل می پوشیدم اما واسه چشم هم چشمی..
این ادم نرماله؟؟؟؟![]()
من راستش بعید میدونم!
شاپرک عزیز، فکر کنم خودتم قبول داری که نامزدت نسبت بهت بیاعتماده.شما باید بفهمی که چه کارهایی باعث بیاعتمادیش میشه.
چند تاشون به ذهن خودم میرسه. میگم اگه دیدی درسته انجام بده ..
گفتی که نامزدت از نگاههای ناپاک مردم متنفره. چه پسر خوبی...اگه هنوزم وقتی میرین بیرون نگاه آدمای چشمناپاکو میبینی سعی کن پوششتو جوری بکنی که این نگاهها کم و کمتر بشه.
در مورد چادر هم گفتی مشکلی با سر کردنش نداری، فکر نمیکنی اگه این کارو انجام بدی نگاه نامحرم بهت کمتر میشه؟
از اطرافیانم دختری هست که اعتقاد داره بیرون بودن موهاش براش ارزشه. میگه اگه تمام عزیزانش هم ازش بخوان که موشو بپوشونه این کارو نمیکنه و تازه خیلی هم عصبانی میشه!و اما شما شاپرک عزیز، اگه از نظر اعتقادی میتونی با خواستههای پوششی همسرت کنار بیای سعی کن این کارو انجام بدی، چون با توجه به حرفایی که زدی فکر کنم درصد اوقاتتلخیهای نامزدت خیلی بیاد پایین ;)
البته این حرفا به این معنی نیست که هر چیزی گفت قبول کنی. اینکه به خاطر بیاعتمادیش سر کلاس نری به نظر خیلی درست نمیاد. اما حدس میزنم که با داشتن پوشش مورد علاقش و سعی توی اعتمادسازی اینجور گیر دادنها هم رفع بشه و همه چی درست بشه
در رابطه با نامحرم هم سعی کن باهاش صحبت کنی و ببینی که دوست داره چجوری باهاشون تعامل داشته باشی. همین مثالی که در مورد شوهر خواهرت زدی مثال خوبیه. باهاش توی یه فضای دوستانه صحبت کن و ببین دوست داره چجوری رفتار کنی.
شاپرک عزیز، توکل کن به خدا و سعی کن رابطتونو درست کنی. ایشالا این بدبینیها و دعواها با تغییر پوششت درست میشه.
براتون دعا میکنم![]()

شما باید بفهمی که چه کارهایی باعث بیاعتمادیش میشه.
اگه هنوزم وقتی میرین بیرون نگاه آدمای چشمناپاکو میبینی سعی کن پوششتو جوری بکنی که این نگاهها کم و کمتر بشه.
و اما شما شاپرک عزیز، اگه از نظر اعتقادی میتونی با خواستههای پوششی همسرت کنار بیای سعی کن این کارو انجام بدی، چون با توجه به حرفایی که زدی فکر کنم درصد اوقاتتلخیهای نامزدت خیلی بیاد پایین ;)
، توکل کن به خدا و سعی کن رابطتونو درست کنی. ایشالا این بدبینیها و دعواها با تغییر پوششت درست میشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)