به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 21 مهر 91 [ 07:45]
    سطح
    19
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 77
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 5 در 5 پست

Array

RE: احساس تنهایی شدید و احساس سردی روابط بعد از دوران نامزدی و عقد

نقل قول نوشته اصلی توسط parvane123
    سلام آقا حمید
    دوست عزیز نامزد سابق من هم سر مسائل جزئی منو تنها گذاشت دو هفته دیدنم نیومد اما این کارش برای هر دومون گرون تموم شد خانواده ها درگیر شدن، شلوغ بازی شد و مسائلی که تو همه زندگی ها هستن و به راحتی حل میشن تبدیل به دعوای خانوادگی شد و در نهایت ما از هم جدا شدیم. روزای آخر بهم گفت تنهام گذاشته چون فقط میخواسته مثلا منو تنبیه کنه اما چه فایده اوضاع زندگیمون کاملا بهم ریخته بود.....
    آقا حمید ازتون خواهش میکنم اینطوری با مسئله برخورد نکنین. اگرم میخواین حضورتون رو تو خونه نامزدتون کم کنین یه دفعه این کارو نکنین ، کم کم و به صورت نامحسوس این کارو انجام بدین. به نامزدتون محبت کنین باور کنین یه شاخه گل که ارزش مادی زیادی نداره روی ما خانم ها خیلی تاثیر مثبت داره، بعضی وقت ها که میرید خونه شون براش گل بگیرین، براش هدیه بگیرین بهش محبت کنین مطمئن باشین نتیجه بهتری از این کارا میگیرین تا اینکه یه مدت ترکش کنین.
    ضمنا سن همسرتون کمه و به احتمال زیاد ایشون آمادگی کافی برای زندگی مشترک ندارن ، از نظر من لازمه شما گذشت بیشتری توی زندگی از خودتون نشون بدین
    امیدوارم مشکلتون زودتر حل بشه دوست عزیز
    ممنونم از پاسخ و راهنمايي شما پروانه خانم

باور كنيد من تو خيلي از مسايل بيش از حد كوتاه اومدم و غرورمو زير پا گذاشتم چون دوست دارم و دوست داشتم به خوبي و خوشي اين مسايل انجام بشه چون خيلي دوسش داشتم البته هنوزم دوستش دارم وقتي با همديگه صحبت ميكنيم ميبينيم واقعا چيزي بين ما نيست كه بخواد مارو ناراحت و يا ما رو از هم جدا كنه اما نميدونم چرا يه سري مسايل باعث ميشه گفتم مثلا اگه من خونه برادرم دعوت باشيم اون نمياد ميگه راحت نشدم نميتونم آخه داره 11 ماه ميگذره بعد از اونور توقع داره من خونه تمامي اقوام اونا سر بزنم و باور كنيد يه سري مسايل ديگه هم هست كه نميدونم چيكار بايد بكنم و چطوري بازگوش كنم به قول باجناقم ميگه وقتي شما كنار هم نشستيد انگار مال هم نيستيد نميدونم شايد از طرف خانواده خانمم بهش فشار ميارن كه نميدونم دوران عقده مواظب باش زياد با هم نباشين شايد.... در حاليكه من واسش توضيح دادم گفتم ببين خانم من تو رو واسه خودت گرفتم نه خانواده و نه هيچ چيز ديگه حتي شب عقدم بهش گفتم و بازم گفتم دوس دارم كه تو هم منو واسه خودم بخواي در حاليكه بازم يه سري مسايل رو فراموش كرده و از ياد برده

بازم مرسي از كمك و راهكارتون حتما بهش عمل ميكنم اما واقعا ديگه نميدونم كادو چي بگيرم چون ديگه چيزي نمونده براش بگيرم فك كنم شاخ گل خوب باشه زياد بدم بهش

مرسي

نقل قول نوشته اصلی توسط گلنوش67
    يه سوال :

خانمتون اصلا منزل شما نميان؟
    اصلا كه نه؟ ولي شايد يكي دو بار اونم به اصرار من، ميگه راحت نشدم و اين زمان بره و تو بايد دركم كني اما از طرفي من هم دوس دارم كاملا خانمم اجتماعي باشه نخواد از سر ناچاري بخواد بياد اونجا اگه در اين مورد هم راهكار بديد ممنون ميشم

2. کاربر روبرو از پست مفید hamid.hamid تشکرکرده است .

hamid.hamid (دوشنبه 08 اسفند 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)