نقل قول نوشته اصلی توسط صنم_64
سلام mah_v عزيز
نظر من تاحدودي با نظر دوستان متفاوته
من اوايل شرط سني را خيلي در امر ازدواج مهم مي دونستم طوري كه براي خودم يك بازه سني مشخصي را تعريف كرده بودم و به مواردي كه كمتر از اين بازه سني و يا بيشتر از آن بودند اعتنايي نمي كردم................... اما الان مي گم همه چيز بستگي به شرايط داره: يعني بستگي به شخصيت آقا ،ميزان پختگي طرفين و مخصوصا دختر خانوم، بستگي به چهره و اينكه آيا اين دو نفر اگه كنار هم راه برند تو ذوق نزنند و مواردي از اين قبيل..............من هنوز هم خودم باورم نميشه كه با فردي كه از خودم 10 سال بزرگتر است ، رابطه اي بسيار صميمانه داريم طوري كه واقعا احساس مي كنيم همسن هم هستيم و جالبه كه من بيشتر ايشان را نصيحت ميكنم و ايشون هم با كمال ميل از تمام انتقادات و نصايح من استقبال ميكنه و واقعا به توصيه هاي من هم عمل ميكنه. خلاصه كلامم اين كه يك مورد رو فقط به خاطر سن رد نكن، شايد با شناخت بيشتر متوجه بشي كه عامل سن هميشه تعيين كننده نيست.
سلام صنم_64
خیلی ممنون از راهنماییات از نظر قیافه و هیکل که نه می خوریم به هم اصلا نشون داده نمیشه ولی الان من خیلی مشکلات دارم اصلا من دیگه نمی دونم چه سوالاتی از ایشون بپرسم و ..... دفعه ی آخر بهشون گفتم تلفنی هم صحبت کنیم برای شناخت بیشتر خیلی خوب میشه و موافقت کردن ولی تماس هاشون فقط 1 بار در روز و اونم حال احوال و امروز چه کردی و .... اصلا خیلی بهم ریخته ام احساس می کنم یه کم وابسته شدم