سلام و خسته نباشید به همه دوستان
راستش نمی دونم اسم این تاپیک رو چی بزارم
من تاپیک های مشابه مسئله ای که خودم درگیرش هستم رو خوندم ولی نتوستم راهکاری پیدا کنم .دوستان لطفا راهنماییم کنید.
من 1 سال که ازدواج کردم .شاغل هستم و همسرم هم درآمدش خوبه،
تمام مخارج زندگی هم به عهده اونه.
من کلا هیچ خرجی برای همسرم نتراشیدم به خاطر خرید خونه عروسی نگرفتیم ماه عسل نرفتیم همه طلا هامو فروختم،با اینکه از من تشکر کرد ولی هیچ وقت حرفی از اینکه من هم توی خونه سهمی دارم نزد و حتی ماشینی که سوئیچش رو روز تولدم بهم هدیه داد به نامم نبود.
از دوران عقد تا الان من همیشه خودم برای خودم خرج می کردم از خرید لباس گرفته تا ثبت نام در کلاس هایی که می خواستم و غیره(به جز موقعی که با خودش می رم خرید)
با اینکه همسرم درآمدش خوبه اما هیچ وقت نخواستم ازش درخواست پول کنم و همیشه این انتظار رو داشتم که اون خودش اقدام کنه ولی این کارو تا به حال نکرده
من بخش زیادی از حقوقم به خاطر وام هایی که برای خودم گرفتم میره و همسرم تا موقعی که تو حسابم پول باشه هیچ کمکی به من نمی کنه، خودش می پرسه که دارم یا نه و اگر نداشته باشم به قدر نیازم پول می ده
یه بار جایی بودم و ازش خواستم برام یه مقدار پول بریزه که از من پرسید پولی که داشتم رو خرج چه چیزی کردم خیلی ناراحت شدم حتی بهش گفتم که ناراحت شدم و دیگه نمی خوام هیچ پولی ازت بگیرم.
با همه این توضیحاتی که دادم فکر می کنم کم توقع بودن من باعث شده که بد عادت بشه
به نظر شما من چی کار کنم.؟