نقل قول نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
عنوان تاپیکت مبهمه،لطفن یک عنوان مرتبط با مطلب پیشنهاد بده تا عوضش کنن.
شما چي صلاح ميدونين؟
هرچي نسبت به اين موضوع صلاح ميدونين بگين يا عوض كنين
با احترام

1:خوب ديدم اين هست كه تو رشتم موفق باشم و به معناي واقعيش برنامه نويس و مهندس كامپيوتر باشم.
من هميشه به رشتم ،به درسي كه ميخونم علاقه ي زيادي داشتم و دوست دارم برا چيزي كه اين همه وقت و انر‍زي گذاشتم توش هميشه كامل باشم و بتونم ثمره ي اين همه تلاشم و هم ببينم وهم مثل خيلي هاي ديگه تو اين رشته هستن و هيچي سر در نميارن، نباشم .
2:اون ادما كه ميگم .وقتي به مرور زمان ديدن كه سطح آگاهي و علمم بيشتر از حد پايين هست تا بحال به اونجايي كه بايد رسيده باشم نرسيدم و در واقع ظاهر نسبت به باطن ماجرا خيلي متفاوت هست همش نصيحت ميكنن و در اخر هم گفتن كه فلاني تو خيلي پرتي و ...
3:عقب هستم چون ميبينم هيچ كدوم از اون چيزايي كه توي دانشگاه و خودم ميدونستم به دردم نميخوره .به كارم نمياد .
مثلا وفتي ميخوام يه برنامه كامل بنويسم اولا ديگه اون متد و زبان هايي كه بهمون ياد دادن ديگه منسوخ شده ثانيا اگه بخوام شروع كنم به ياد گيري از كدوم شروع كنم ؟ يكي دوتا نيستن كه .زبان برنامه نويسي جديد ،پايگاه داده،مهندسي نرم افزار ٍالگوريتم .....
درضمن تنها يادگيري ني.چون برنامه نويسي چيزي هست كه با تست و آزمون و تجربه ميتوني توش موفق باشي.
فكر كنم كه كلا ايه ياس شدم.يعني عاقبت اون همه زحمت اين ميخواد بشه !
از بس بي انگيزم كه خودم ديگه از تكرار اين كلمه هم خستم و متنفر ...