به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 10 اسفند 90 [ 12:38]
    سطح
    19
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    229

تشکرشده 230 در 69 پست

Array

RE: راه حل برای مشکل پیش اومده بخاطر رابطه جنسی قبل از ازدواج

برادر من من نمیگم شما به زور مجبورش کردی و اون نمیخواسته. مسلمه که دو طرف با میل و رضایت همدیگه اینکارو کردید و از اول هم دروغ و این چیزا بینتون نبوده (یعنی مشخصه این رابطه از اون رابطه هائی نبوده که دختر توش فریب خورده باشه یا به امید قول و قرار ازدواج پسر اینکارو کرده باشه و میدونسته که ازدواجی درکار نیست و از قصد همدیگه اطلاع داشتین.)
    من میگم شما دید خودتو خیلی داری بسطش میدی درحالیکه اون دختر ظاهرا خیلیم مثه شما فکر نمیکنه! اینی که شما میگی جفتمون این قضیه رو کاملا پذیرفته بودیم اگه واقعا اینطوره پس دلیل دودلیه این دختر الان چیه؟ دلیل اینکه الان گناه و عذاب وجدان گرفته چیه؟ اگه کاملا مسئله رو پذیرفته بود الان چرا مخالف و پشیمونه؟
    چون بعد از اینهمه مدت من هم وابستگی عاطفی پیدا کردم (بجز وابستگی جنسی که جای خود دارد، اشتباه کردم، تاوانشم با تحمل میدم)
    شما حتی خودتم داری میگی اشتباه کردم! یعنی خودتم از اون دید و اعتقادی که میگی در مورد این قضیه داشتی و ازش صحبت میکنی مطمئن نیستی!! اما بازم تاییدش میکنی! نمیدونم والا یا من سر از حرفای شما درنیاوردم یا شما بعضی از صحبتاتون متناقضه! بهرحال من به شخصه قصدم از گفتن اون حرفا محکوم کردن شما نبود چون این یه امر شخصیه و تو حیطه اختیارات من نیست که بخوام کسیو بخاطر مسائل حصوصی زندگیش مجازات کنم یا بهش پاداش بدم، اونیکه باید درباره همه آدما به موقعش قضاوت کنه و حکم بده یکی دیگست. من فقط برام سوال بود بدونم الان از کارت راضی هستی و فکرمیکنی درست رفتی یا نه چون یه بار کارتو اشتباه خطاب کردی یه بار دیگه تاییدش کردی!
    اما در مورد سوالی که کردی برای راه حل مشکلت کم کم قطع کردن رابطه یا یدفه قطع کردنش هرکدوم مزایا و معایبی داره و در کل توی هرقطع ارتباطی به هرشکلی، احساسات شخص یه مدت شدیدا تحریک پذیره، شاید این تحریک پذیری توی قطع ارتباط ناگهانی و کامل، تا یه چند ماهی شدیدتر باشه اما خوبیش اینه که طرفت کمتر وابسته میشه و زودتر ازت میکنه! وقتی به مرور بخوای از یکی جدا بشی امکان وابستگی بیشتر میشه! چون هنوز رابطه هست برای اون هنوز امید هست و هنوز وابستگیه هست!
    میتونم بفهمم اون دختر الان یشتر از همه برای چی پشیمونه؟ چون فکرمیکنه با اینکار دیگه روح و جسمش متعلق به یه نفر که شما باشی شده و چون در آینده شوهرش اولین نفری نیست که جسمشو به اون میده ناراحته!
    ببین 99% مایی که توی ایران زندگی میکنیم با این فرهنگ بزرگ شدیم. هرچقدرم بخواهیم آزادنه درمورد روابط جنسی قبل از ازدواج فکرکنیم اما نوع دید جامعه و مردم نسبت به این قضیه مارو میبره به سمتی که افکار و عقایدمونو تو حیطهفکری و فرهنگی جامعه مون بگنجونیم.
    من قبول دارم اجبار هیچ چیزی درست نیست، اما آزادیه بی دلیل و توجیهم که بعدا بخواد به پشیمونی برسه از اون اجبار اشتباه تره! بعضیا فقط برای اعتراض به یه وضعیت وارد یه وضعیت دیگه میشن درحالیکه اصلا نمیدونن این چیزی که دارن انتخاب میکننو دوست دارن به نفعشونه یا نه!؟ این فرق میکنه با کسیکه اعتقاد قلبی داره به درست بودن کارش و کاریو که انجام میده مطمئنه که درسته و هیچ چیز باعث نمیشه توی تصمیمش دودل بشه!

2. 6 کاربر از پست مفید آتنــــــا25 تشکرکرده اند .

آتنــــــا25 (یکشنبه 09 بهمن 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)