به به ميبينم دختر مهربون تشريف فرما شدن به صندلي داغ
حالا ميتونيم يه مهك جدي بزنيم ببينيم چقدر مهربونن ، امروز روز امتحان است :) و روز تلافي
خوب منكه عجله دارم بايد برم ، ولي بد نيست فعلا يه چند تا سوال بپرسم و بقيه رو بذارم برا بعدا
1 : اگه قرار بود زندگي مثل فيلم باشه كه بتوني برگردونيش به عقب ، چند سال به عقب برش ميگردوندي ؟ چرا ؟
2 : دوست داري تو كدوم منطقه از ايران يا خارج زندگي كني ؟ چرا ؟
3 : از بين حيوانات مذكور به ترتيب بگو كدومشون رو بيشتر دوست داري ؟ موش ، فيل ، اسب ، دلفين ...
4 : اگه به يه سبد ميوه برسي كه اين ميوه ها درش باشه ، كدومش رو بر ميداري ؟ ( هنوانه ، گيلاس ، طالبي ، موز ، كيوي )
5 : رنگ هاي مذكور رو تعريف كن :
سبز :
قرمز :
مشكي :
بنفش :
طوسي :
6 : فرض كن يه نفر اومده پيش شما ، ميگه خيلي از خودم بدم اومده ، هيچ اميدي به زندگي كردن ندارم ، شما فقط اجازه داري با يه جمله ( فقط با يه جمله ) در اون فرد تحولي به وجود بياري كه اميدوار بشه به زندگي ... بهش چي ميگي ؟
7 : اگه يه روز بيائي همدردي و بعد بفهمي مدير همدردي بدون هيچ دليلي ، شما رو از فعاليت در تالار محروم كرده ، اولين عكس العملت چيه ؟ (( البته زبونم لال ، ديگه چكار كنيم صندليه داغه ، دست خودم نيست ، اين سوال تو ذهنم اومد ، آقاي مدير عزيز ببخشيد )
8 : انشاالله بعد از ازدواج ، اگه خدا بهتون يه بچه خوشكل و تپل مپل بده، دختر يا پسر ، دوست داري اسمش رو چي بذاري ؟
9 : با شنيدن صداهاي زير ( فقط صدا ، بدون تصوير ) ، به ياد چه چيزي ميافتي ؟ ( اولين چيزي كه به ذهنت مياد )
صداي شر شر آب :
....... آژير آمبولانس :
....... گريه بچه :
....... جير جيرك :
....... اذان :
....... لا اله الا الله :
....... زنگ خونه تون :
....... قطار :
....... نغاره خونه امام رضا (ع) :
حالا من كه 9 تا سوال كردم ، بذار 10 تاش كنم ديگه : اگه با اين پيشرفتهاي امروزي ، بخواي 47 سال آينده دنيا رو پيش بيني كني ، چه جور پيش بيني ميكني ؟
از اينكه تعداد سوالات زياد شد ببخشيد ، بقيه اش باشه دور بعد![]()
اجازه هست يه جمله در موردتون بگم ، واقعا مهربوني بهتون مياد![]()

، دختر يا پسر ، دوست داري اسمش رو چي بذاري ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)