سلام به دوستان ارجمند:
این روز فرخنده «عید سعیدقربان»را به همهشما خوبان تبریک عرض می کنم..
اقای معشوق همین جاست بزرگوار گفته بودید که تعجب می کنم چرا دراین مورد سکوت کردم؟
علت را می گویم:
1-وقتی که حرف از دین می شود کلی افسوس می خورم چرا از کودکی با قران و معانی و تفاسیر قشنگش مونس نشدم ؟چرا این دین کامل که هیچ ایراد و خدشه ای به ان وارد نیست با گوشت و خون من اجین نشده است؟بعضی احادیث را که می خوانم و می شنوم و برایم تازگی دارد چرا اینقدر دیر؟بعد درکتاب فلان فرد غربی می خوانم کلی افسوس می خورم چرا انها از دین ما استفاده ها و بهره ها را به نفع خود برده اند ولی من به عنوان مسلمان انها را یا نشنیده ام(کوتاهی وکمبود دانش بعضی مبلغان که اسلام را به صورت حب و بغض برای ما تعریف کردن نه به معنای واقعی)یا حالا که شنیده ام چه قدر مصمم که خودم به عنوان اولین فرد انها را کاربردی کنم.این است که ارزو می کنم خدایا این توان را به من بده که دینم را کاملا بفهمم و درک کنم اول خود عمل کنم و با زبان رفتارم به دیگران انتقال دهم.
2-علت دوم را یواشکی می گم:راستش از ان موقع که طاهره جان زحمت انتقاد سازنده را کشیدن من متوجه شدم که نه بابا!!!!!!!انتقاد کردن خیلی سخت تره تا مورد انتقاد واقع شدنو باید کلی راه پیمود تا بتونی انتقاد سازنده داشته باشی. لذا تا ان جایی که حریف زبانم یا دستام که باید تایپ کنه بشم سعیم را می کنم که انتقادی بکنم که سازنده باشه.شماهم برای موفقیت من دعا کنید.
اقای معشوق همین جاست این خوبه که شما نسبت به اعتقادات و دینمون تعصب نشون می دید اما می خوام خیال شمارا راحت کنم که هیچ احدی و هیچ گروه و سازمانی اگرچه باهم متحد شوند و با تمام نیرو و راههایی که می شناسندفشار بیاورند نمی توانند بااین دین بزرگ ناب محمدی (ص)مقابله کنند و کوچکترین خدشه ای وارد نمی شود.
حضرت محمد(ص)تاثیر گذارترین فرد جهان بود.چرا؟؟؟
چون زمانی که فردی خار و خاشاک برسرش می ریخت .فحش و ناسزا می گفت .پیامبر عزیزما درغیبت ائ جویای احوالش شد و به عیادتش رفت.چون چنان جذاب –مهربان –دلسوز درکردار باهمه ادیان برخورد می کرد که خیلی ها به خاطر رفتار و اعمال پیامبر مان به دین اسلام گرویدند.
انشاءلله اگر می خواهیم دراین امر خطیر شرکت کنیم و دینمان را تبلیغ و ترویج کنیم . انرا به کسی تحمیل نکنیم و بتونیم با کمی انعطاف و با عمل این کارراانجام دهیم. با نرمی و تاثیر گذاری همانند رفتار پیامبر(ص).
یه مثال:
دقیق نمی دونم کدوم امامیا امام محمد باقر(ع)یا امام صادق (ع)بودند .امام دوتا از مبلغان را برای ترویج دین به مناطقی فرستاد ند.
فرد اول:شروع کرد به تبلیغ و ترویج دین و سخت مردم را موعظه می کرد.
فرد دوم :او که در جمعی قرار داشت که اکثرا افراد لاابالی بودند.خیلی معذرت می خوام به زبان عامیانه (لات و لوت بودند). این فرد لباس خود را روی دوشش گرفته و با وضعی به هم ریخته و...در جمع و محفل انها وبا زبان انها حضور پیدا می کرد و گاه گاهی از دین هم برایشان می گفت.
فرد اول درنامه ای احوال رابه امام گزارش دادکه به جای اینکه درن را تبلیغ کند خود از انها تاثیر گرفته و... امام (ع)فرمودند کمی صبر داشته باش بعد از دو فرد مذکور خواستند که در مسابقه ای شرکت کنند . که کدامشان می تواند بیشتر از مردم کمک و مساعدت مالی بگیرند.
فرد اول،توانست مفدارکمی مساعدت از مردم بگیردوبرای امام فرستاد.
فرد دوم ،مقدار زیادی از مردم کمک و مساعدت گرفت وبرای اما م فرستاد
.از نتیجه ی این مسابقه خود ان فرد دریافت که تاثیر گذاری فرد دوم از او بیشتر بوده . ان فرد توانسته با کمی انعطاف در وجود ان افراد لاابالی رخنه کند .مطوئنا بقیه تاثیرات را هم خود این دین جذاب اسلام خواهد گذاشت .مهم رخنه کردن بوده.!!!
حالا دوستان محترم یه نگاه به تیتر و موضوع این بخش بکنیم ببینیم خدا وکیلی. ایا این صحبتهای ما جاش اینجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟اقای سنگ تراشان لطفا شما زحمت انتقال مطالب را بکشید و به اینجا سرو سامان بدهید ممنون.
حالا یه خواهش :همگی با هم این صحبتهارا اینجا خاتمه بدهیم و کاممون را با یه صلوات بر محمد و ال پاکش شیرین کنیم.
خدایا کمکمان کن سنت رسولمان را پیروی کنیم و پیرو راهش باشیم.«امین»

علاقه مندی ها (Bookmarks)