به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,665 در 1,930 پست

Array

RE: خستم. خیلی خستم.

1نفر عزیز باید باور کنی این سختیا گریبانگیر همه است.یه چرخی توی همین تالار بزن.اینا مشتی از خرواره.اینا اون مشکلاتمونه که تونستیم بگیم.که رومون شده بگیم.که بعد کلی کلنجار رفتن خودمونو قانع کردیم که بگیم.
    من بی انگیزگی تحصیلی رو میفهمم.چون خودم کامل لمسش کردم.چون من که همه ازم انتظار رشته و رتبه خوب داشتن گند زدم به کنکور و انتخاب رشته.تو بخاطر یه چیز دیگه بی انگیزه شدی من بخاطر خیلی چیزا.میدونی سخته از رشتت از دانشگاهت متنفر باشی ولی برای اینکه جلوی بابات حفظ ظاهر کنی برای اینکه روت نمیشه تو روشون نگاه کنی و ببینی اون همه رنج و سختی 12ساله دود شد رفت هوا لبخند بزنی و به هر کی ازت پرسید رشتت رو دوست داری بگی اره،همه چی خیلی خوبه.اما تو دلت زار بزنی نه این حق من نیست.این انصاف نیست.

من که شاگرد اول کلاس مدرسه بودم شدم شاگرد اخر.درس نمیخوندم امتحانامو نمیدادم 0 میشدم نمیرفتم حداقل یه گواهی پزشکی بیارم درسمو حذف کنن.به خودم گفت هر چه بادا باد.10 ترمه فارغ اتحصیل شدم.چیزی که اصلا سابقه نداشت.نذاشتم پدر و مادرم بفهمن.فکر میکردم اون مدرک کوفتی رو بگیرم راحت میشم نشد.

این سیر ادامه داره.مدام میچرخه مگه اینکه خودت این زنجیرو پاره کنی.من بی انگیزه مونده بودم چه کنم نه کار نه درس مورد علاقه...اما به خودم گفتم اخرش که چی؟تا کجا غصه بخورم؟تا کجا ناله کنم؟...تصمیم گرفتم تلاش کنم.جبران کنم.به خودم نگم چرا اونجوری شد.چرا سر من شاگرد اول این اتفاق افتاد...گذشته رو پاره کنم بریزم دور...نمیخوام چند سال بعد حسرت این روزا رو بخورم...تو هم نباید دست از تلاش برداری...انقد تلاش کن که چند سال بعد جایی برای ای کاش باقی نمونه...مردونه بجنگ...با سختیا...تو این جنگیدن مرد میشی...مرد روزای سخت میشی...
    سختیایی کشیدم که جسما قلبمو به درد اورده روح رو که دیگه بذار کنار...استرسی کشیدم که همونجا سر مو گذاشتم زمین التماس خدا کردم که درستش کن...
    تو اوج سختی و ناامیدی یه نوری از دلت رد میشه که بهت میگه درست میشه.تو هم امیدوار میشی.اما باز فردا و فرداها میبینی انگار خبری نیست.راحتی در راه نیست.بعد با خدا دعوا میکنی.من بنده حقیر سر خدا داد زدم.بهش گفتم نشونم بده...

اخ 1نفر عزیز...خدا گاهی انقد اینکارو تکرار میکنه تا وقتی بهمون جایزه میده قدرشو بدونیم

تو این گیر و دار دعا خوندنم راه افتاد.یه دعا هست خودم هروقت خوندم به خواستم رسیدم ولی چون یه کم طولانیه تنبلیم میشه همیشه بگم.اگه دلت خواست امتحان کن.تو مفاتیح...دعای مقاتل بن سلیمان...100بار...اخه توش گفته اگه به خواستتون نرسیدین لعنم کنید

طولانی شد.اما خواستم بگم کمی میفهمم چی میگی
    اگه الان نامیدی تو درس شکستت بده خیال نکن تموم میشه میره پی کارش.این نامیدی بازم میاد سراغت...تو کار،زندگی...اگه همین الان کلکشو نکنی ولت نمیکنه

2. کاربر روبرو از پست مفید بهار.زندگی تشکرکرده است .

بهار.زندگی (سه شنبه 13 دی 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)