نوشته اصلی توسط
خط خورده
سلام دوستان، مسئله ای برای من پیش اومده که خواهش می کنم منو راهنمایی کنید.
اول از همه باید بگم که من دختر احساسی نیستم که خیلی زود به هر پسری دل ببندم ویا بدون منطق رابطه ای داشته باشم و همیشه دلایلی برای نادرست بودن خیلی از روابط داشتم و زمانی که به محیط های چت رفتم اصلا به فکر این نبودم که با کسی رابطه ای داشته باشم وبیشتر جنبه ی سرگرمی و آشنا شدن با نظر ها و شخصیت های مختلف بود و باید این هم بگم که محیط های چت توی خیلی از مسائل اجتماعی کمکم کرد و روابط و احساسات رو از نگاه های مختلف برسی کردم.الان حدود سه ماه هست که با پسری آشنا شدم یعنی تا دوماه اول هرشب با هم حرف می زدیم و درمورد خیلی از موضوع های دینی یا اجتماعی بحث می کردیم ایشون نسبت به سنش از نظر سطح فکری بالا هستن و هم فکر هستیم . توی این مدت که توی چت روم های مختلف بودم هروقت باکسی هم صحبت می شدم به من می گفتن که سنم به طرز فکرم نمی خوره و تعجب می کردن ولی این اولین باری بود که طرف مقابلم هم سطح فکری خوب و منطقی داره.
تا دوماه اول که با هم حرف می زدیم من هیچ حسی نداشتم و فقط از بحث هایی که می شد خوشم میومد و این رو هم باید اضافه کنم که خیلی از این مباحث توی زندگی واقعی هم به دردم خورد و تاثیرات مثبت داشت. الان بعد از دو ماه رابطه ی ما صمیمی شده و ابراز احساسات هم می کنیم ولی اصلا درمورد دوستی حرفی نزدیم و اگر هدفی هم باشه ازدواج هست.
فکر نکنید که کم تجربه هستم و گول احساس رو خوردم چون طرف مقابلم رو می شناسم و می دونم پسری نیست که زود دل ببنده و اهل دختر بازی باشه حتی خواهر این آقا هم می شناسم و از این رابطه مادرشون هم اطلاع دارن حتی یه شب با خواهرم هم صحبت کردن و موضوع رو گفتن و حاضر هست با مادرم صحبت کنه .(اگر پسری بود که اهل دوستی و هوس بازی باشه هرگز حاضر نمی شد که خانواده ها مطلع باشن)
الان مشکل من این هست که سنم زیاد نیست(15 سال) ونسبت به این رابطه شک دارم چند بار خواستم که به مادرم بگم اما فکر می کنم مادرم دیدگاهش نسبت به من تغیر کنه چون همیشه به من به چشم یه دختر منطقی نگاه می کنه و من از این بابت نگرانم.
نمی دونم باید چه کار کنم! به اون پسر علاقه دارم ومی دونم علاقه ای که به وجود اومده از روی احساس و بچگی نبوده ولی نگران آینده هستم که چه خواهد شد و می ترسم کاری کنم که پشیمون بشم همیشه به خودم می گم ای کاش چند سال بعد با این پسر آشنا می شدم !ولی این اتفاقی هست که افتاده و تقدیر این بود که توی این سن آشنا بشم. لطفا راهنمایی کنید و دلایل خودتون رو برای درستی یا نا درستی این رابطه بیان کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)