سلام
من یک ساله عقد کردم و 22 سالمه .
همسرم از اون اول بهم گیر زیاد می داد که همیشه گوشیم دردسترس باید باشه و هرجا میرم باهاش در تماس باشم و ...
منم دیدم اینا موضوعات نیست که از پسش بر نیام و رعایت میکردم.
با سرکار رفتنم موافقه اما اگه یکم دیرو زود میشد که از محل کارم بیام خونه کلی دادو بیداد میکرد که چرا هرروز 1 ساعته میرسیدی امروز 1ساعت و نیمه رسیدی کلی دعوا و جر و بحث بود تا بالاخره تونستم تایم رو واسش کم ارزش کنم .
اما این رفتار هاش منو هم می ترسونه هم باعث ازارم میشه الان دارم با کلی بغض اینارو مینویسم.
دوستش دارم خیلی زیاد ولی واقعا ناراحتم میکنه همش تنش و استرس و اضطراب دارم.
جدیدا هم دیگه داره بهم تهمت هم میزنه:
مثلا چند روز پیش روی پوستم لکه دید بهم با لحن خیلی بدی گفت که این چیه و کی اینجوریت کرده؟؟؟؟؟ خیلی بهم بر خورد بهش گفتم چرا تهمت میزنی اونم گفت این تهمت نیست سواله و تو باید جواب منو بدی
منم گفتم نمی دونم و چیزی که به ذهنم میرسید و حقیقت داشت رو گفتم یعنی گفتم جای آهنیه روی لباسمه که پوستمو زخم کرده
اما قبول نکرد و واسم حتی قران اورد گفت باید روش قسم بخوری.......منم اینکارو کردم اما واقعا ناراحت شد و روحم و شکست یعنی چی؟؟؟
باهاش وقتی اروم میشه حرف میزنم بهم میگه بهت اعتماد دارم اما اعتقاد دارم جامعه خرابه و شیطون میتونه به راحتی تو رو گول بزنه..
میگه من تهمت نمیزنم ازت سوال می پرسم . اخه جالبه جواب هم می دم میگه جوابت منطقی نیست و قبول نمی کنه انقدر گیر میده تا اخر اشک منو در میاره
خیلی مهربونه و بهم خیلی محبت میکنه اما فقط کافیه یه اتفاق پیش بینی نشده بیافته
مثلا زنگ بزنه نشنیده باشم و جواب نداده باشم کلی باهام قهر میکنه
یه بار هم که خیلی قلبمو شکوند بهم گفت چرا انقدر زود به زود میری حموم؟؟؟؟
بازم کلی باهاش دعوا کردم که به خدا دیگه داری خسته ام میکنی ازش خواهش کردم بهم اعتماد کنه
در جواب گفت: تو اگه پات جایی نلرزه میشینی زندگیتو میکنی و به سوالام جواب میدی دلیل نداره خسته بشی وقتی کاری نمی کنی!!!!!!
اصلا توی مخش نمیره که بابا این حرفا منو از همه چیز زده میکنه و باعث دوریم میشه.
چیکار کنم خیلی نگرانم اینده می خواد چیکار کنه ؟؟؟از طرفی دوست داریم همدیگرو از طرفی همش سر این موضوع ها اعصابمون بهم میریزه
از طرفی هم همیشه در تنشم و ناراحتم توی هفته شاید 7-8 بار از این فکرای احمقانه کنه و اینطوری بهم تهمت بزنه...
چیکار کنم ..............