شقایق عزیزم...ممنون از پستت... فکر می کردم تا حالا رابطه ای رو تموم نکرده باشی... اگر اینجوره در تاپیک خودت برای ما بنویس...
من قوی نبودم...اتفاقا بسیار ضعیف و احساساتی بودم... بارها شکست خوردم و دوباره بلند شدم...
حالم خیلی بهتره و تا حدود زیادی با قضیه کنار اومدم. دوستی دارم که نکته جالبی می گفت...می گفت سیر نمودار غم و اندوه در خانمها نزولی و در آقایان صعودی هست. مثلا خانم وقتی جمله بیا تمومش کنیم رو می شنوه داد و بیداد و آه و غم واندوهش در اوج قرار می گیره ولی هر روز روندش رو به افول می گذاره. اما مرد در لحظات(منظور روزهای) اول گرم هست و غم فراق رو احساس نمی کنه... این فرآیند درک غم و اندوه برای مرد هر روز رو به صعود می گذاره... برای همینه که بعضی وقتها مرد بر اثر فشار فکری بعد از مدت طولانی دوباره به زن رو میاره به این تصور که زن هم همون احساس رو داره درحالیکه زن همه چیز رو فراموش کرده!!
شقایق عزیز! مواظب سلامتی ام هم هستم و خداروشکر حتی در بدترین شرایط به بدن خودم آسیب نمی رسونم و هیچوقت ناراحتی رو در خودم طولانی نمی کنم و همیشه دنبال چاره می گردم...
بچه ها! قرار بود این تاپیک قفل بشه اما من از فرشته مهربان عزیز خواستم یک فرصتی بده تا هم درطی این چند روز محکی به خودم بزنم و هم یک نتیجه گیری زیبا از پستهای پرمهر شما دوستان گلم داشته باشم...
از اینکه درطی این مدت پستهای همه شما عزیزان بجا و در راستای عنوان تاپیک بود بی نهایت سپاسگزارم و کلمات پرمهر تک تک شما در ضمیر من نقش بسته... بزودی جمع بندی از این تاپیک ارائه میدم و اونو می بندم...
ممنون و متشکرم

علاقه مندی ها (Bookmarks)