بنظر من شما زیادی نگرانین ! خیلیا میگرن دارن ! میگرن هم یه دوره درمانی داره و بعد از اون دوره شدتش خیلی کم میشه ! مامان من میگرن داشت و درمان کرد و الان خیلی خیلی کم سرش درد می گیره ، قرص نوافن هم که معلومه چون قویه به درد بیماران میگرنی می خوره
آخه دندون پر کردن نگرانی داره ؟ با عرض معذرت اما دیدگاه شما منو یکم ناراحت کرد ! مگه دارین اسب می خرین خدای نکرده ؟ اینهمه آدم دندون می کشن ، پر می کنن . این چه اهمیتی می تونه داشته باشه ؟
در مورد عادت ماهیانه هم که خیلی از خانما الان کیست دارن ، تازه ایشون که میگه درمان شده !
می دونم نگرانین اما این چیزایی که ذکر کردین به تنهایی نمی تونه عامل نگرانی باشه ! خیلی از خانما این مشکلاتو دارن و همه هم قابل حله !
فقط یه نکته اینکه کیست بستگی داره چه کیستی باشه ! بعضی کیستها ممکنه باعث بشوند که طرف دیرتر بچه دار بشه و نیاز به درمان و دارو داشته باشه ! اما در کل که بسنجیم اکثر این موارد ناباروری در مورد خانما قابل حله و در مورد آقایون خیلی اوقات خیر !
زیادی سخت می گیرن و ایشون هم که خودشون به شما گفته میگرن دارم ! قبول هم کرده که یه سری ازمایش کامل بده که می تونه شما رو مطمئن کنه مشکل دیگه ای نداشته باشن !
در ضمن با اینکه ایشون پنهان کاری کردن مخالفم ! نامزدی برای همین چیزاست و ایشون هم که گفته صراحتا مشکلش رو ! آخه مثلا اگه نمی گفت عادت ماهیانه نامنظمی داره شما از کجا می خواستین بفهمین ؟ شما تو دوران نامزدی با رفت و آمد می تونین یه سری شناخت بدست بیارین اما هر کسی هم می تونه دروغ بگه ! چه بسا کسی ناراحتی قلبی داشته باشه و پنهان کنه و بعدا این مشکل خودشو نشون بده ! حالا چه آقا چه خانوم !
نکنه مشکل شما چیز دیگه ای هست ؟ به ایشون علاقه دارین؟ از بقیه نظرها ایشونو مناسب می بینین ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)