سلام
خسته نباشید آقای مهاجر بینشان
1- من به تعبیر خواب(البته کتابهای در این زمینه رو میگم) اعتقاد ندارم به این دلیل که خداوند در عوض پاکدامنی حضرت یوسف(ع) بهشون "علم تعبیر" خواب داده.پس مشخصه که کار هر کسی نیست.نظر شما چیه؟
2- گفتید عروسی هم میرید،آیا عروسی ای که رقص و آواز هم داشته باشه منظورتون بود یا فقط عروسیهایی که بدون این اسباب هست؟
3-وقتی برای متوفی فاتحه میخونیم باید به اسم بخونیم یا به نیتش کافیه؟
4- چطور با همسرتون اشنا شدید؟
5-از بعضیها شنیده ام مردی که تا 4 تا زن رو صیغه کنه ثواب زیادی میبره (درست و غلطش رو نمیدونم) شما حاضرید به خاطر ثواب در حالیکه همسر دارید کسی رو عقد موقت(صیغه) کنید؟
6-اگر دختر به سن ازدواج داشته باشید و پسری رو مناسبش ببینید ایا خودتون به اون پسر پیشنهاد میدید که با دخترتون ازدواج کنه؟
7- چند وقت یه بار منزل پدر و مادر خودتون و همسرتون میرید؟
8- امروزه خیلی از دختر خانمها و زنهایی که مذهبی شناخته میشن تجملاتی هم هستند! و مثلا توی ازدواجشون دیده ام که خرجهای فراوان و خریدهای آنچنانی و وسایل لوکس و خارجی و مهمونی های پر خرج و ... اما خب ظاهرا هم چادری می پوشند و مراسمات مذهبی میرند و ادعای مذهبی بودن دارند،من به شخصه چنین افرادی رو زیاد نه تحویل میگیرم و نه خوشم میاد ازشون و نه زیاد رفت و آمد میکنم باهاشون،نظرتون در مورد این افراد چیه؟(البته در مورد آقایون هم همینطوره)
9-با توجه به سوال قبلی ، همسر شما چطور هستند ؟
10-چه ویژگیهایی تو همسرتون شما رو مجذوب کرد؟
11-برای اینکه ثابت کنید مسلمان و شیعه علی(ع) هستید حاضرید در عمل برخی کارهایی که مطمئنا بامخالفت خیلیها از جمله خانواده تون روبرو میشید رو انجام بدید؟
12-وضع مالیتون خوبه ؟ یا متوسط یا ...؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)