"به اين معني كه دل مي نشيند اگر شرايط مهيا بود و همه چيز درست و سرجاي خودش بود حركت مي كند و براي كامل شدن ( رسيدن به آرمان كمالگرايي حركت مي كند ) اگر نه چون شرايط مهيا نيست حركت خارق العاده اي از وي نمي بينيم . به نوعي كسي كه اينگونه است از توانايي از هيچ ، همه چيز ساختن خود استفاده نمي كند . بيشتر منتظر ايجاد شرايط ايده ال است و اگر شرايط ايده ال پديد آمد حركت مي كند و .........."
آنی عزیزم؛ با همه ی احترامی که نسبت بهت دارم و البته لطفی که همیشه بهم داشتی؛ اما میخوام بگم که من اصلا این جوری که شما میگید نیستم؛ یعنی من تا به الان شرایطم کامل و مهیا نبوده که حرکت کردم!!
من در شرایط ایده آل خانوادگی رشد نکرده ام که بخوام این رو بپذیرم که چون شرایط مهیا بود؛ من حرکت کردم.
بعد هم که ازدواج کردم؛ به هیچ عنوان شرایط ایده آلی نداشتم؛ تا همین چند وقته پیش، من هم درس میخوندم؛ هم کار می کردم(البته هنوز هم سر کار میروم)؛ هم کارهای خونه رو به نحو احسن انجام میدادم و هم حواسم به روحیات خودم و همسرم بود!
اینکه برای گرفتن این تصمیم دارم شاید خیلی مته به خشخاش میذارم شاید بخاطر اینکه که در تمام تصمیمات قبلی خودم بودم و همسرم! اما امروز پای یه انسان دیگه و آینده ی او هم در میونه؛ نه فقط خودم!
بنابراین میخوام با سنجیدن همه ی جوانب و حداقل در بهترین زمان ممکن بخوام بچه ای داشته باشم.
شاید هم این ترس که من با یه دنیا از ناشناخته ها به سراغ ازدواج رفتم و سختی های زیادی رو کشیدم؛ یه ترسی رو نسبت به خودم و همسرم و شرایطم در وجودم قرار داده که الان میخوام با چشمان باز به سراغ این تصمیم برم.
از شما میخوام به عنوان یه شخص نفر سوم؛ خودم و همسرم و زندگی مشترکم رو با شناختی که از دنیای مجازی ازم به دست آورده ای به چالش بکشی تا من خوبه خوب بتونم خودم رو بشناسم و تصمیم درستی بگیرم.
آنی جان! مثل همیشه منتظرم!
این تصمیم بزرگیه که باید بتونم بگیرم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)