نوشته اصلی توسط
tanha.aziz
از نظر مذهبی بودن همین بس که دختره همش دعا و نماز می خونه و اینطوری که خودشون می گن خیلی خیلی معتقده ولی یادمه وقتی من می خواستم برم خواستگاری گفته بودند پسره(یعنی من) خیلی مذهبی نباشه که اون شب منو دید و باهام حرف زد و من اینو گفتم، گفت نه منم مذهبی ام ولی از مذهبی های خشک خیلی دوست ندارم باشی!!! از نظر فرهنگی هم که همشهری هستیم و راستشو بخوای من نمی دونم دیگه چه چیزایی رو باید مد نظر قرار داد واسه فرهنگ؟؟؟
سلام
من صرفاً فقط میخوام یه نظر بدم امیدوارم ناراحت نشی !
شما میگی ایشون یه دخترِ خیلی خیلی مذهبی هست و همش نماز و دعا میخونه. اگه کسی اینقدر مقید باش که دیگه حتا حاضر نمیشه دست به نمهرام بزنه چه برسه به اینکه بغل و بوسه و ....
البته خوب خودتون هم مشکلی با این قضیه ندارید چون شما هم انجامش دادید. کسی که الان به شما دلم بسته و پاا روی اعتقاداتش میذاره واسه شما، معلوم نیست که فردا واسه کس دیگ هم پاا رو اعتقاداتش بذاره.
اگه کسی خیلی خیلی معتقد باش هیچ وقت پاا روی اعتقاداتش نمیذاره تحت هیچ شرایطی.
تنها عزيز جان درسته كه ايشون و دختر موردنظرشون
كارشون (بوسه و اغوش ) درست نبوده و كار اشتباهي انجام دادن ولي اين درست نيست كه ما هم به اون دختر انك بزنيم كه لابد با غير از ايشون هم ميتونه دست بده و از اين حرفها اون دختر خانم به ايشون اعتماد كرده جون ايشون مثلا نامزدشون هستن و قراره باهم ازدواج كنن حتي به كفته خودشون مراسم هم كرفتن فقط بهم محرم نيستن اون دختر خانم هم ديكه از دودلي ايشون خبر نداره كه فك ميكنه ايشون شوهر ايندشه و قراره با هم ازدواج كنن هرجند كه ايشون نبايد تا اين اندازه اعتماد ميكردن بهرحال بهتره اينظوري به قضيه نكاه كنيم به نظر من كه با توصيحاتي كه ايشون از رابطشون كفتن اون دختر خانم جون ايشون رو نامزدشون ميدونن حاضر شدنن كرمتر برخوردكنن و بيشتر شايد كارشون از روي بيتجربكي و سادكيشون باشه تا جيز ديكه
علاقه مندی ها (Bookmarks)