سلام دوستان عزیز،
من تا حالا دو جلسه ای با خواستگارم حضوری صحبت کردم و دیروز هم تلفنی بوده صحبت هامون ،تازه تو جلسه خواستگاری من رو دیدن همه اش هم ایشون تو اون جلسه صحبت کردن (بیشترش) حرفاشون هم کلی بوده،دیروز به من گفتن که نظر من درباره شون چیه که خب اصلا من نمیدونم این آقا همونی هست که من دنبالش هستم یا نه؟؟!!!
قصد دارم خوب فکرامو بکنم بعد جواب بدم اما چه جوری فکر کنم چه طوری بفهمم معیارهای من رو دارند یا نه؟؟،
1) چه قدر میشه به تحقیق هایی که میکنیم اعتماد کرد؟؟
2)تا موقعی که هنوز بهشون جواب ندادیم حرف زدن من با ایشون یا اومدنشون به خونمون اشکالی نداره؟؟خواستن که از عصر به بعد که میان خونه اگر من میتونستم باهاشون حرف بزنم بهشون پیام بدم تا زنگ بزنن !!!
3)این حرف زدن ها چه فایده ای داره مثلا هممون میدونیم شکاکی بده میتونیم یک کتاب درباره اش حرف بزنیم چه فایده وقتی در عمل شکاک باشیم،چه طوری میشه در عمل طرف رو امتحان کرد در هر زمینه ای؟؟
4) دیروز پشت تلفن از من خواستن که برای اینکه بیشتر و بهتر منظور همدیگه رو بفهمیم از این پس من هم موقع حرف زدنشون نگاهم رو ازشون ندزدم میگن که خیلی حرفا رو میشه از نگاه کردن به طرف مقابل درستی اش رو فهمید!روز اول و دوم تو حرفاشون من رو سپیده خانم خطاب میکردن اما دیروز سپیده خالی!!!! و خواهش کردن من هم به اسم کوچیک صداشون بزنم که خب من قبول نکردم اونم قبول کرد،چرا باید اینقد زود خودمونی بشه؟؟ من باید برخوردم چه طوری باشه؟؟؟
نمیدونم چرا دوست ندارم زود رو بدم به یه پسر اصلا...پیش خودم همه اش میگم نکنه من طوری رفتار کردمکه اینقد زود خودمونی شده!!!اصلا حس خوبی ندارم رک بهشون بگم دوست ندارم زودی خودمونی بشه؟؟یعنی منظورم رو برسونم یا نه؟؟
واقعا ممنون میشم یه روند درست و معقول رو به من پیشنهاد بدید و در کنارش سوالات بالا رو بی پاسخ نگذارید.
این هم بگم من 24 ساله ایشون 28 ساله هستن.

که اینقد زود خودمونی شده!!!اصلا حس خوبی ندارم رک بهشون بگم دوست ندارم زودی خودمونی بشه؟؟یعنی منظورم رو برسونم یا نه؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)