خب این ها که میگین که حساسیت خودتون را کم کنین، خیلی خوبه. اما در مورد ارتباط بهتر با شوهرتون، من یه پیشنهاد دارم، البته نمی دونم که جواب میده یا نه. آخه همین جوری به فکرم رسید.
من میگم می تونین با شوهرتون خیلی دوستانه و رمانتیک یه بحث را شروع کنین و بهش یه پیشنهاد بدین.
شما: شوهر خوبممی دونم که تو هم مثل من به فکر بهتر شدن زندگی مونی. من تلاش می کنم که بهتر شیم. اما نمی دونم چرا باز هم زندگی مون پر از محبت نیست. دیروز یه چیزی به ذهنم رسید.
شوهر: چی؟
شما: بالاخره من یه سری خوبی هایی دارم که شما خوشت میاد و یه بدی هایی که بدت میاد. شما هم همین طور.
شوهر: خب.
شما: من میگم بیا هر کدوم از ما دو تا از توقع هامون را از هم بنویسیم و بعد بدیم به همدیگه.
شوهر: که چی بشه.
شما: اون وقت طرف مقابل یکی از اون دو تا را انتخاب می کنه و مثلا قرار میزاریم که تا آخر تابستان یا تا اخر مهر ماه، اون را برآورده کنیم. یعنی من یکی از توقع های شما را انتخاب می کنم و برآورده می کنم و شما هم یکی از توقع های منو انتخاب می کنین و برآورده می کنین.این جوری کم کم میریم به سمتی که با هم بهتر بشیم.
البته من نمی دونم که این مسئله چقدر جواب بده. شاید شوهرتون استقبال کنهو شاید هم بگه: برو بابا حال نداری.
دیگه به شانستون هم ربط داره و شیوه ی اجرای این سناریو.
می خواهید اینو امتحان کنین؟ شاید جواب داد.راستی اگر قرار باشد دو تا توقع از شوهرتون بگین که اون یکی را انتخاب کنه چی می خواهید؟ به نظرتون دو تا توقع شوهرتون چی خواهد بود؟
![]()
یادمه که قبلا این کار را کرده بودین، اما نه دو تا بلکه هفت هشت تا از توقعات همو نوشتین که این باعث دلخوری میشه و هر دو فکر می کنین که من از دید همسرم خیلی ایراد دارم. بهتره یکی یکی برین جلو. فقط دو تا را بنویسین و هر کس یکی انتخاب کنه. انتخاب هم برای اینه که ممکنه اگر یکی بیان کنین برای طرف مقابل سخت باشه تا برآورده اش کنه.

می دونم که تو هم مثل من به فکر بهتر شدن زندگی مونی. من تلاش می کنم که بهتر شیم. اما نمی دونم چرا باز هم زندگی مون پر از محبت نیست. دیروز یه چیزی به ذهنم رسید. 
این جوری کم کم میریم به سمتی که با هم بهتر بشیم.
دیگه به شانستون هم ربط داره و شیوه ی اجرای این سناریو.
راستی اگر قرار باشد دو تا توقع از شوهرتون بگین که اون یکی را انتخاب کنه چی می خواهید؟ به نظرتون دو تا توقع شوهرتون چی خواهد بود؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)