با سلام خدمت اعضای محترم این انجمن
من تازه عضو این تالار شدم و تا حدودی دنبال موضوع خودم در تاپیک های ایجاد شده گشتم ولی تاپیک مورد نظرم رو پیدا نکردم؛ مشکلی داشتم که نیاز دیدم تا با مشاوران گرامی مطرح کنم.
من پسری 17 ساله هستم و تا حال هیچ رابطه ای با جنس مخالف خود نداشتم، اما مدتی هست (حدود یک سال) که شدیدا نیاز به ارتباط به جنس مخالف را در خود احساس میکنم.
در این دوران پس از بلوغ، من شدیدا نیاز به ارتباط با جنس مخالف رو احساس میکنم و جدیدا بسیار فکر من رو مشغول کرده و من رو از مسیر زندگی طبیعی خودم خارج ساخته است.
نیاز من اصلا شهوانی نیست و اصلا به فکر ازدواج و رابطه ی جنسی نیستم؛ فقط خواهان یک رابطه سالم با جنس مخالف فقط برای رفع نیاز عاطفی خود هستم و حتی حاضرم که این ارتباط زیر نظر خانواده هر دو طرف باشد، اما واقعا نمی دانم که باید اقدام بکنم یا نه، وقتی دیگران و اطرافیان را میبینم که چطور گرفتار مشکلات فراوان شده اند من را می ترساند و از طرفی احساس درونی ام من را آزار می دهد.
نمی دانم که آیا بعدا برایم مسئله ساز می شود و من را در گرداب مشکلات روانی و احساسی فرو می برد یا این که باعث می شود تا این نیاز بر طرف شده و در مراحل بالاتر و پختگی بیشتر و گذر این دوران می توانم تشکیل زندگی سالمی بدهم یا خیر.
ممنون میشوم که مشاوران عزیز و حدالامکان خود شخص آقای مدیر همدردی پاسخ من را بدهند.
در آخر هم پوزش می خواهم اگز تاپیک تکراری و یا سوالم قبلا پرسیده شده بود.
با تشکر

علاقه مندی ها (Bookmarks)