نقل قول نوشته اصلی توسط سرافراز
همه اينا بخاطر اينه كه در زندگي عشق نداشتيد! اگر عاشق مي شديد تمام بندهاي بالا رو با ذوق و شوق تمام براي همسر و فرزندانتون انجام مي داديد.

از عشق گفتید ... من با تعریف خودم از عشق سه بار عاشق شدم ... ولی نمی دونم تعریف شما از عشق چیست که این سه بار عاشق شدن مرا ندیده گرفتید . ولی نکته ای که هست اینست که حالا مگر این عشق با هر تعریفی چقدر تاریخ مصرف دارد ؟ من که در اظراف خودم ندیدم خیلی طولانی بشود ... و اگر شما می خواهید صحبت از همیشگی بودن عشق بکنید من در جواب نظرتان را به همه ی آدمهایی که چند سال اول عشقشان آتشین است و در اثر همین عشق آتشین هم با هم ازدواج می کنند , و بعد از مدتی نه چندان دیر رابطه برایشان تکراری و معمولی می شود جلب می کنم

در ازل بست دلم با سر زلفت پيوند *** تا ابد سر نكشد وز سر پيمان نرود

اگر عاشق باشي ديگه اينهمه حساب كتاب معني نداره!

مستي عشق نيست در سر تو *** رو كه تو مست آب انگوري

آقا آرش! از دنياي حساب كتاب بيا بيرون. اوني كه تو داري ازش حرف مي زني حتي در مقام يك دوست، انسانه و بودن با هر انساني يكسري تعهد مياره. سعي كن از زواياي ديگري هم به زندگي نگاه كني...اينجوري باشي كساني به زندگيت جذب مي شن كه اونها هم اهل حساب كتاب باشن و اونوقت هرگز كسي رو كه تورو بخاطر خودت بخواد پيدا نمي كني.
اخيرا يك بنده خدايي از من درخواست ازدواج كرده بود كه خيلي رفتارش عجيب و نچسب بود. مردي چهل و چند ساله كه همه زندگيش به حساب كتاب مي گذشت. حتي در توجه كردن به من حساب ريال كارش رو داشت. مي تونيد درك كنيد چقدر همچين آدمي مي تونه نچسب باشه؟ با مدرك مهندسي و سه منزل مسكوني و يك باب حجره در بازار تهران، گداي 5000 تومان پول بود! اينه كه وقتي از روحت فاصله بگيري تبديل به آدم نچسبي مي شي كه اگر هم از كسي خوشت بياد ديگه طرف مقابل بهت تمايل نداره! اينها حقيقته! اون يجور حساب كتاب مي كرد شما يجور ديگه داري حساب كتاب مي كني! يكم بيشتر فكر كن. شايد راههاي بهتري هم باشه...

به نظر من حساب کتاب در رابطه همه وجود داره ... در هر رابطه ای حتی رابطه مادر فرزندی هر کس دنبال منافع خودش هست ...ولی ایراد کسانی که مانند خواستگار شما حساب و کتابشان توی ذوق می زند این است که در حساب و کناب همه جانبه نگر نیستد ... من آدم حسابگری هستم و نمی تونم اینو انکار کنم ولی همشه سعی کردم که همه ی جوانب رو در نظر بگیرم ... حالا شاید در این زمینه موفق نبودم .