به كمك و راهنمايي نياز دارم . من دختر 20 ساله اي هستم كه مذهبي ام. هميشه نماز هايم را خوانده ام و كلا مقيدبه احكام و دستورات الهي بوده ام.يه مدتي توسط وبلاگ نويسي با يه پسر مذهبي آشنا شدم. و بعد از طريق چت كردن روابطمون بيشتر شد. هيچ حرف ناپسند و متحركي نزديم بيشتر مباحثمون علمي بود. من بهش زبان ياد ميدادم و اون هم گاهي در كنفرانس ها كمكم مي كرد. او اهل مشهد و من اهل تبريزم. به هم علاقه مند شديم. تا اينكه خواستيم آشنايي مان بيشتر شده و به ازدواج مي انديشيم. گفت براي پيشنهاد صيغه موقت استخاره كرده و آن هم خوب آمد. من با صيغه مخالفم و خانواده ام هم همچنين. گفت براي شروع يه زندگي هميشگي آشنايي لازمه و من نميخوام از طريق چيزي كه امروز اسمش رو گذاشتن دوست بازي باهات آشنا شم. گفت در اطرافيانم تجربه كردم كه براي شروع زندگي حتما بايد يه آشنايي اي باشه اما من ميخوام اين كار به صورت الهي صورت بگيره و نمي خوام امام زمان از دستم برنجه. دانشجوي دندانپزشكي است و حالا ميخواد با پدر مادرش به بهانه ي ترم تابستاني بياد تبريز. ميگه وقتي رسيديم تبريز بهشون ميگم. من هم به مادرم گفتم كه از طريق وبلاگ ها با يه پسر مذهبي آشنا شدم و ممكنه به اين زودي ها بياد شهرمون.چون نميخوام چيزي ازشون پنهان باشه.
مشكلي كه هست اينه كه هم اون برادر بزرگتر داره هم من خواهر برادر بزرگتر دارم و اينكه اين آشنايي رو نميتونيم به خونواده هامون بگيم كه اين مدلي بوده چون بدبين ميشن و ديدگاه خوبي به اين موضوع يعني آشنايي با چت ندارند همونطور كه من نداشتم. قبلا ها من هم ميگفتم اينجور روابط بي اعتمادي مياره. ديگه اينكه پدر من بسيار سخت گير است اگه بدونه همچين رابطه اي داشتم تا آخر عمر بعيد نيست حبسم بكنه. و درمورد صيغه هم محاله اجازه بده. موضوع ديگه هم اختلاف بين شهريه.
كلا بين عقل و دين و دل مونديم.
راهنماييمون مي كنين؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)