از دو مدیر عزیز و گرامی که به تاپیک بنده تشریف آوردن و نظر کارشناسی خود رو بیان کردند واقعا ممنونم ..جدا که سوپرایز شدم چون دیگه امیدی به اینجور تاپیک ها تو این انجمن نداشتم ....
-----------------
و اما در جواب دو مدیر گرامی که هردو روی یک موضوع تاکید داشتند :
بنده با فرض به اینکه توان این ازدواج مدیرنیته رو بدم و از نظر مالی و ... از خانواده کمکی نخوام آیا خانواده بحز این مورد بخوان منو درد کنن و یا با من مثل گذشته رفتار نکنن آیا باز این در آینده برای من مشکل ساز نمیشود ؟ (من تنها پسر خانواده هستم و پدر من علاقه ی فوق الهاده ای نسبت به من داشته و تا به الان بیشتر نیازهای من رو برطرف کرده )
حالا مشکل اصلی من اینجاست هفته ی دیگه که میخوام این موضوع رو به پدر اعلام کنم این تناقص ها که در انتخاب من هست چطور بیان کنم که پدرم بازخورد بدی نداشته باشه یعنی جوری نشه که حاضر به تحقیق از خانواده دختر و بعد خواستگاری رفتن بشه ؟؟ من که نمیخوام بگم الا بلا همین .. میخوام بگم من این فرد رو انتخاب کردم با تعارض هایی که با شما و خانواده داره ... حالا شما بیا تحقیقات در مورد سایر موارد (غیر مذهب) کن و ببین باز در اون موارد هم ما بهم نیمخوریم و یا ... که اگر باز در سایر موارد تغارض باشه فکر نکنم به صلاح باشه این وصلت سر بگیره ؟
تعارض های که بیین من و پدر من وجود داره که باید گفته بشه :
1- طرف و خانواده مقابل از نظر مذهبی چند درجه پایین تر از ما هستند که چادر نبودن خود و خواهر فرد و همچین چادری بودن مادر و مذهبی نبودن پدر خانوادشون جزو تعارض هاست ...
2- ایشون در شهری دیگر با فاصله 80 کیلومتر از شهر خود وجود داره که هنوز نمیدونم با گفتن این مورد چه عکس العمل و مخالفتی خواهند کرد ....
اصلاح بند حرف های اولم که نشد تو 20 دقیقه مدت ویرایش اصلاح کنم :
ببینید مشکل الان من این نیست که خانواده از نظر مالی نخوان کمکم کنند نه،مشکل من نوع نگاه خانواده به من بعد از این انتخاب من هست ... یعنی اینکه با من رسمی و یا یه سردی رفتار کنن ... (من با پدرم به شدت راحت و خودمونی هستم و مثل یه دو تا دوست هستیم تو شوخی کردن و ....) پس نمیخوام این مهر و محبتی که هست بین ما به همین راحتی از بین بره و از طرفی نمیتونم از انتخاب و عقاید خودم به همین راحتی بگذرم ....!

علاقه مندی ها (Bookmarks)