سلام نعيمه جان،
"مادرشوهرت خصوصیت کنترل گری دارد و هر چقدر تو با کنترل گری های او همراه شوی این رفتار تقویت می شود ، بنابراین بهتر است همیشه مطابق میل او رفتار نکنی البته این کار می تواند با مهارتی انجام شود که منجر به دلخوری شدیدی نشود.
یکی از مهارت ها این است که هر زمان در موضوعی نظرش را اعمال کرد ، ابتدا با نقاط قوت نظریاتش موافقت نموده وسپس دلیل مخالفتت را بیان کنی. و یا برخی اوقات موضوع صحبت را تغییر دهی و به این وسیله از توجه زیاد به دخالتهایش خودداری نمایی و یا زمانی که احساس می کنی توان قانع کردنش را نداری در برابر صحبتهایش سکوت کن و تائیدش نکن.
ضمن اینکه می توانی در برخی شرایط از احساست به او بگویی بعنوان مثال می توانی بگویی من از این رفتار يا حرف شما ناراحت می شوم ( البته بعد از بیان نقاط قوت حرفها و رفتارش). این موضوع با رعایت احترام منافاتی ندارد و بهتر است با تقویت مهارت جرأت ورزی ات از دخالت های بیجای دیگران در زندگی و تصميم گيريهاي شخصي مربوط به خودت پیشگیری نمایی. درضمن هیچ زمان احترام مادر همسرت را در مقابل همسرت نادیده نگیر وازمادرهمسرت به همسرت شكايت يا بدگويي نكن."








علاقه مندی ها (Bookmarks)