به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 285

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 08 تیر 98 [ 05:40]
    سطح
    88
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 163
    Overall activity: 25.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger Second Class1000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    7,910

تشکرشده 7,657 در 1,487 پست

Array

RE: پرسش و پاسخ های ازدواج

اتفاقاً منم به رابطه خانوادگی بعد از ازدواج با دوستانم زیاد فکر کردم. اینکه من باید از همسر آیندم انتظار داشته باشم دوستام رو مثل یکی از اقوام (بلکه نزدیکتر) بدونه. یا اینکه این یه توقع زیادیه.
    یا از شوهر های دوستام باید خوشش بیاد یا نیاد!!
    شاید اصلاً از اخلاقشون خوشش نیاد و رابطه ی ما در حد دوستی بین خانم ها بمونه.

1. آیا این آقا پسر را رفیق باز قلمداد می کنید و به او پاسخ منفی می دهید؟
    راستش بستگی داره. حتماً شنیدین که میگن که بعد از ازدواج دوست و رفیق باید تا دم خونه بیاد و دیگه روابط باید کمتر بشه. اگه بعد از ازدواج ِ خودمون، این آقا هنوز مجرد باشه، من دوست ندارم زیاد رفت و آمدی داشته باشیم که من هم باشم توی اون رفت و آمد. بخاطر خیلی دلایل.
    اما اگه ازدواج کرده باشه، یه خورده فرق میکنه.
    در صورتی که ازدواج نکرده باشه من همسرم رو رفیق باز حساب میکنم.
    در صورتی که با او ازدواج کنید:
    1. آیا به این رابطه حسودی می کنید و چون دوست دارید تمام محبت همسرتان را به خودتان جلب کنید سعی می کنید این رابطه را کم رنگ یا تضعیف کنید؟
    2. آیا این رابطه ی دوستی را با رابطه ی همسری تفکیک می کنید و به آن حسودی نمی کنید و به دوست همسرتان را به چشم یک حامی و همراه همسرتان می بینید که از این رابطه راضی هستید؟
    فکر نمیکنم محبتی که بین دو تا همسر هست رو بشه با محبت بین دو تا دوست (حالا هر چقدر صمیمی) مقایسه کرد. البته اگه جوری باشه که مدت خیلی زیادی از شبانه روز پیش دوستش باشه و وقتی هم توی خونه هست مدام یا داره بهش اسمس میزنه یا تلفنی صحبت میکنه، خب این خیلی میره روی اعصاب آدم.
    میدونین، یه روانشناسی میگفت که بهترین و مهمترین هدیه ای میتونید به همسرتون بدید، اینه که باهاش جوری حرف بزنید و رفتار کنید که اینو با تمام وجود درک کنه که شماره یک ِ زندگیتون اونه. و نه هیچ کس دیگه.
    خب اگه ارتباطش با دوستش این حس رو از من بگیره، زندگی مشترکمون خیلی لطمه میخوره.

با این حال فکر میکنم بشه جوری رفتار کرد که هر کسی رو سر جای خودش دوست داشته باشیم. نه افراطی و به جای دیگری.

3. آیا می توانید با همسر دوست همسرتان رابطه ای صمیمی برقرار کنید؟
    فکر میکنم این یه مقدار سخت باشه. با همه میشه دوست بود. اما با هر کسی نمیشه صمیمی بود.
    شاید بهتر باشه اون آقا پسر خودش رو توی موقعیت من بذاره و ببینه با همسر ِصمیمی ترین دوست من، میتونه صمیمی باشه؟!
    4. در صورتی که همسرتان هدایایی برای این دوست تهیه کند و یا حمایت هایی از او بکند که این حمایت ها و کمک ها ضرری به زندگی خودتان نمی زند و روال زندگی تان را مختل نمی کند، رفتارتان چگونه خواهد بود.
    اگه ضرری به زندگی و وضعیت مالی نمیزنه من مشکلی نمیبینم. اما اینطوری که تعریف کردین فکر کنم اگه دوستش محتاج باشه، طرف حاضره از نون شبش هم بزنه تا دوستش اذیت نشه. تا وقتی مجرده مسولیت خودش رو داره فقط. اما وقتی متاهل میشه باید حق خانواده رو هم ادا کنه.
    اما باز هم اگه ضرری نباشه مشکلی نمیبینم.

2. 5 کاربر از پست مفید دختر مهربون تشکرکرده اند .

دختر مهربون (جمعه 13 مرداد 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)