نوشته اصلی توسط
شاپرک جون
شاید خیلی مسخره باشه شایدم خیلی کوته فکری و احمقانه باشه شایدم خیلی از باز کردن تاپیک من بدتون بیاد و شاید.......
اما واسم مهمه بدونم( با شناختی که از من و شوهرم با تاپیکایی که خوندید.دارید) زندگی من رو چطور پیش بینی میکنید به صورت عاقلانه و به دور از احساس
اگه من با شوهرم زندگی کنم(جدا از محبت نکردن و نشون ندادن عشق و علاقه ...شوهری که اهل صداقت نیست. اهل زندگی و کار نیست. و همیشه خواسته یه شبه همه چیز داشته باشه .خانواده ی شوهری که از عروسشون متنفرند.شوهری که شبا زنشو تنها تو خونه میزاره تا 12 1 شب.و دلیلی برای دیر اومدنش نداره و همه عالمو ادم میگن معتاده و من نشونه هاشو دیدم .شوهری که رفیقاشو ول نمیکنه .شوهری که نقشه سرقت میکشه...................)چی میشه؟؟؟؟
این تاپیکو باز نکردم تا از شوهرم انتقاد کنم منم خیلی ایراد دارم ولی نه تنها من هیچ کس جز خدا نمیتونه مشکلات شوهرمو حل کنه.و هرکدوم از مشکلات حل کردنش کلی زمان و اعصاب میخاد که از عهده من خارجه .خیلی دوست دارم اقای مدیر عزیز همدردی هم راجع به پیش بینی ایندم نظر بدن.
اگه باهاش زندگی کنم چی میشه؟نمیتونم بگم زندگی ...اگه تحملش کنم خوبه؟؟؟؟
اگه جداشم اینده من خوب پیش بینی میشه؟؟؟؟؟؟؟
من میتونم باهاش زندگی کنم بدون هیچ دردسری یا اعصاب خوردی .میتونم خیلی قشنگ ظاهر زندگیمو حفظ کنم .میتونم خیلی راحت و بدون گریه و غصه تحملش کنم.فقط در صورتی که به معنای کامل رهاش کنم وکاری به کارش نداشته باشم.شبا دیر بیاد ...شیشه ای بشه.....با خانوادم رفت و امد نکنه.....با خانوادش رفتو امد نکم.....برام خرج نکنه......خلاف کارتر بشه...... به نظرتون زندگی کنم چی سرم میاد؟؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)