ببخشيد سرافراز جان من فقط نمي خوام نكات منفي رو برداشت كنم . احساس كردم كه از بعضي جملاتم اشتباه برداشت شده خواستم تصحيحشون كنم . و دقيقا چون فكر كردم كه شما و بالهاي صداقت حتما از حرفام برداشت ديگه اي كردين سعي مي كنم كه يه كم صحبتام رو بازتر كنم .
در صحبتهاي تلفنيت مهم نيست جمله به جمله چي بگي. مهم اينه كه چه حسي رو منتقل كني. برداشت كلي از تلفنهات متاسفانه منفي هست به همون دليل كه در نكته اول اشاره كردم.
چون دقيقا اندفعه اصلا التماسش نكردم كه برگرده و از طرفي هم وقتي خيلي شرايط بدش رو بهم گفت گفتم كه من دوسش دارم و مي تونه برگرده .
مردها نمي ذارن بهشون بد بگذره نگران نباش! 311
فكر كنم بالهاي صداقت از همين نوشته ات هم كلي نكته برداشت مي كنه و پاسخت رو خواهد داد. من براي اينكه موضوع تحريف نشه چيزي نمي گم. ولي اگر جاي تو بودم بهش مي گفتم:"آره مي دونم بهت سخت مي گذره. اما اين انتخاب خودت بوده. من در خونه رو بروي تو نبستم.خودت خواستي و من از اين بابت خودمو مقصر نمي دونم."
مي دونم كه مردا نمي ذارن بهشون بد بگذره ولي شوهر من حيووني خيلي تنهاست . هيچوقتم دوستي نداشته . حتي با همكاراشم كه الان 10 ساله همكاره خيلي رسميه و اصلا باهاشون راحت نيست . با خانوادش كه ديگه بدتر و مي دونم كه خيلي داره اذيت مي شه . مخصوصا اينكه مثل سرايدارا الان سركارشون مي خوابه و خيلي تحملش واسه يه مرد سخته كه انقدر غرورش بشكنه و به خاطر همين دلم خيلي براش مي سوزه و دوست دارم زودتر نجات پيدا كنه .خودمم همينطور .
منم همين حرفا رو بهش زدم . ولي نمي دونم چرا هيچ تاثيري نداره .

علاقه مندی ها (Bookmarks)