به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

Threaded View

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,568 در 3,447 پست

Array

RE: آیا زندگی من محکوم به شکسته ؟

خيلي عالي به موارد اشاره كرده اي و جا دارد بهت بابت خودآگاهي ات و گامهايي كه در آن برداشته اي تبريك بگويم

توجه داشته باش

در اين دنيا هيچ چيز ضمانت و گارنتي داري وجود ندارد . همانطور كه خودت هم به آن اشاره كردي و گفتي كه من از طرف خودم 80 درصد مطمئن ام که خیلی یخته تر عمل می کنم .

چرا از 20 در صد خودت و رشد آن در خودت نمي ترسي اما از يك آدم بيروني كه شايد شناختت هم درست نباشد مي ترسي ؟!

او به تنهايي اشتباه نكرده . اشتباهات وي محصول بود و واكنش . شايد كودكانه و بي ريخت اما خودت هم قبول داري كه تائيدش نكردي و اويزانش شدي و.....مي بيني ؟! عمل و عكس العمل . امروز چه توقعي داري ؟ ترس هايت را دور بريز . به اين علت كه تو خودت هم تغيير كرده اي و مطمئن باش ا و نيز تغيير كرده .

در ضمن فرصت دوباره آيا شرايط را از ايني كه هست و بوده ، بدتر مي كند ؟!‌

اما مي توان ضريب احتمالات مثبت را با ايجاد انگيزش و عشق بالا برد .

تو انگيزه اي چون عشق داري . عشقي چند جانبه به دخترت و پدرش . عاشق بر معشوق مي بخشد بي چشمداشت و مطمئن باش كه در هستي اگر اينگونه گام برداري كاسه ات پر مي شود از فراواني .

اما براي اينكه سلامت رواني خودت را تضمين كني شايد لازم باشد كه براي اين بند مشاوره ي حضوري بگيري تا مشاور به تو كمك كند ضمن اينكه اگر امنيت معنا را در خودت تقويت كني خواهي نخواهي بخشش اتفاق مي افتد .

امنيت معنا يعني چه ؟

يعني اينكه هر لحظه جايگاه عشقت را ترو تازه نگاه داري . با خودت مرور كني اين مرد همسر من است . پدر بچه ام . همان كه روزي عاشقش بودم و هستم و اگر او اشتباهي دارد در نتيجه ي سهم من ا ز اشتباه است و بهاي اشتباهات خودم و.....

وقتي خودت به اين قشنگي به مشكلات زندگي ات واقف شده اي و آنها را اعلام مي داري قطعا بسيار قوي تر از گذشته در رابطه خواهي درخشيد و همسرت هم مطمئن باش اين تغييرات را مي فهمد و متوجه مي شود .

همه ي انسانها دوست دارند كه دوست داشته باشند و دوست داشته بشوند . هر گونه غفلت از نهال رابطه مشكلات و چالشهايي را در طي مسير زندگي ايجاد مي كند زندگي تو هم فارق از اين غفلت و در نتيجه چالش ها نبوده .

به خاطر خودت گام بردار
    مي گويي دوستش دارم
    مي گويي نياز دارم كسي دستم را بگيرد
    مي گويي نياز دارم كسي دوستم داشته باشد

همه ي اينها مي تواند دلائل خوبي باشد كه فرصتي دوباره به اين رابطه بدهي . نترس اتفاقي بدتز از آنچه كه پشت سر گذاشته اي نمي افتد . حال را بچسب و براي فردا برنامه ريزي كن و تنها كوله بار تجربه ات را با خودت حمل كن نه خاطرات به درد نخور را

2. 2 کاربر از پست مفید ani تشکرکرده اند .

ani (یکشنبه 04 اردیبهشت 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)