خيلي عالي به موارد اشاره كرده اي و جا دارد بهت بابت خودآگاهي ات و گامهايي كه در آن برداشته اي تبريك بگويم
توجه داشته باش
در اين دنيا هيچ چيز ضمانت و گارنتي داري وجود ندارد . همانطور كه خودت هم به آن اشاره كردي و گفتي كه من از طرف خودم 80 درصد مطمئن ام که خیلی یخته تر عمل می کنم .
چرا از 20 در صد خودت و رشد آن در خودت نمي ترسي اما از يك آدم بيروني كه شايد شناختت هم درست نباشد مي ترسي ؟!
او به تنهايي اشتباه نكرده . اشتباهات وي محصول بود و واكنش . شايد كودكانه و بي ريخت اما خودت هم قبول داري كه تائيدش نكردي و اويزانش شدي و.....مي بيني ؟! عمل و عكس العمل . امروز چه توقعي داري ؟ ترس هايت را دور بريز . به اين علت كه تو خودت هم تغيير كرده اي و مطمئن باش ا و نيز تغيير كرده .
در ضمن فرصت دوباره آيا شرايط را از ايني كه هست و بوده ، بدتر مي كند ؟!
اما مي توان ضريب احتمالات مثبت را با ايجاد انگيزش و عشق بالا برد .
تو انگيزه اي چون عشق داري . عشقي چند جانبه به دخترت و پدرش . عاشق بر معشوق مي بخشد بي چشمداشت و مطمئن باش كه در هستي اگر اينگونه گام برداري كاسه ات پر مي شود از فراواني .
اما براي اينكه سلامت رواني خودت را تضمين كني شايد لازم باشد كه براي اين بند مشاوره ي حضوري بگيري تا مشاور به تو كمك كند ضمن اينكه اگر امنيت معنا را در خودت تقويت كني خواهي نخواهي بخشش اتفاق مي افتد .
امنيت معنا يعني چه ؟
يعني اينكه هر لحظه جايگاه عشقت را ترو تازه نگاه داري . با خودت مرور كني اين مرد همسر من است . پدر بچه ام . همان كه روزي عاشقش بودم و هستم و اگر او اشتباهي دارد در نتيجه ي سهم من ا ز اشتباه است و بهاي اشتباهات خودم و.....
وقتي خودت به اين قشنگي به مشكلات زندگي ات واقف شده اي و آنها را اعلام مي داري قطعا بسيار قوي تر از گذشته در رابطه خواهي درخشيد و همسرت هم مطمئن باش اين تغييرات را مي فهمد و متوجه مي شود .
همه ي انسانها دوست دارند كه دوست داشته باشند و دوست داشته بشوند . هر گونه غفلت از نهال رابطه مشكلات و چالشهايي را در طي مسير زندگي ايجاد مي كند زندگي تو هم فارق از اين غفلت و در نتيجه چالش ها نبوده .
به خاطر خودت گام بردار
مي گويي دوستش دارم
مي گويي نياز دارم كسي دستم را بگيرد
مي گويي نياز دارم كسي دوستم داشته باشد
همه ي اينها مي تواند دلائل خوبي باشد كه فرصتي دوباره به اين رابطه بدهي . نترس اتفاقي بدتز از آنچه كه پشت سر گذاشته اي نمي افتد . حال را بچسب و براي فردا برنامه ريزي كن و تنها كوله بار تجربه ات را با خودت حمل كن نه خاطرات به درد نخور را

علاقه مندی ها (Bookmarks)