سلام دوست گرامی:
خب با توجه به اینکه حدود 9 ماهی هست من ازدواج کردم شاید تا حدی بتونم جواب شما رو بدم..ببینید این فانتزی های جنسی هم در اقایون هست و هم در خانم ها تا حدی وجود داره ...و این جز ذات بشر هست ..منتها باید در حد تعدیل قرار داشته باشه و به سمت فتیش نره...
به نظر من وقتی خانمی آقایی رو دوست داره همه چیز اون رو دوست داره حتی به قول حامد آقا و یاسا جان که می خندن...باور کن حتی پای بودار اونم دوست داره.... یا حداقل من که اینجوریم...
منتها شما نباید بگذارید این مسئله به سمت افراط بره و در ذهنتون تبدیل به همه چیز بشه ..یک رابطه وقتی موفقه که شما انقدر به بلوغ رسیده باشید که چیزهایی را بپسندید که هر دو شما از ان لذت ببرید نه تنها یک طرف ...و اگر یک طرفه هم هست دچار افراط نباشه تا طرف مقابل به واکنش دادن منفی رو بیاره...
کلا خانم ها از اینکه مردشون بهشون عشق بورزه بسیار لذت می برن و از هیچ کاری که در توان باشه فرو گذار نمی کنن ولی نباید در حد افراطی باشه و نباید خلاف شرع باشه...
شما سعی کنید این فانتزی رو در ذهن خودتون کمرنگ کنید ..نه اینکه بهش علاقه نشون ندید ولی خیلی کمرنگ ترش کنید و در ذهنتون بهش پر و بال ندید....تصور نکنید ..
رویا پردازی ممنوع...
سعی کنید تمام ساعات روز خودتونو پر کنید و حتی موقع خواب به هیچ چیز فکر نکنید..ان شا الله هروقت ازدواج کردید به نظر من این موضوع خیلی بزرگ و پر رنگ نیست و همسرتون نباید واکنش منفی بدن ولی در حدی که بتونی خواسته ها اونم برآورده کنید و تمام توجه شما معطوف این قضیه نباشه...
امیدوارم موفق بشید...![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)