بهشت گرامی
من یک سری مطالب رو به همین نوشته در بالا اضافه کردم.
بهشت عزیز
حق با شماست بهتر بود این موضوع رو در ادامه موضوع قبلی میاوردم ولی از اول قصد نداشتم ایم موضوعات رو با هم قاطی کنم.
این روهم اضافه کنم ما یک کلاسی در دانشگاه داشتیم که استادمون موجی بود و بسیار حرفهای زشتی می زد من تنها پسری بودم که حرفهای زشت اون نمی خندیدم اون هم تنا دختری بود که نمی خندید و رفت به زور با یک استاد دیگه اون درس رو گرفت من سر این کلاس مدام فکر می کردم ایا واقعا دختری هست که به این حرفها نخنده؟و اون تنها دختری بود که نخندید
و مسئله ی دیگه خوابی بود که خواهرم دیده بود که من پام رو کردم توی یک کفش می خوام برم خواستگاری یک دختری که سرطان لوزول معده داره این سرطان سرطانیه که هیچ درمانی نداره و طرف بعد از 1 ماه فوت میکنه 4 ماه بعد از شروع رابطه بود که خواهرم این خواب رو دید زمانی که من می خواستم دیگه با هاش ادامه ندم
تعبیر این خواب این بود:برادر شما دختری رو دوست داره که یک سری مشکلاتی داره اون هم یک سری مشکلات داره ولی مشکلات جفتشون حل می شه و خوبه !
استخاره هم کردم چون واقعا نمی دونستم ادامه بدم یا نه
جواب استخاره اومد خوبه ولی سختی داره،یک ماه پیشم همین جواب دوباره اومد
عجیب نیست؟
با خودم می گفتم شاید قسمته سر راهه هم قرار بگیریم تا من بهش کمک کنم و یک جور ازمایش باشه
این بود که کاری رو انجام دادم که شاید چندان منطقی بنظر نمی یومد
نمی دونم اشتباه کردم یا نه معمولا در روز چندین مرتبه به این موضوع فکر می کنم
بهشت عزیز
مطمئنم شخص دیگه ایی به غیر از دوست سابقش نبوده کاملا.من شخصیتی دارم که دخترها معمولا بهم اعتماد می کنن و دردو دل میکنن نمی دونم چرا سنگ صبورم گاهی که دیگه نمی خوام باشم.
من هم بهش این مطلب رو بعدا بهشگوشزد کردم و اون هم پذیرفت . من امید داشتم تا 2 سال دیگه که مشکلات من حل می شه با پخته تر شدن اون این مشکلاتش هم حل بشه.از وقتی رفته بود سر کار کمی بهتر شده بود.
روانشناس هم نظر شما رو داشت اون گفت صبر کن تا خودش رو بهت اثبات کنه همین ادمیه که می گی ولی سلامت روان نداره بهش فرصت بده
نمی دونم کجا رو اشتباه کردم؟
اون اوایل احساس می کردم خیلی روی حرفام حساب میکنه و براشون ارزش قائله
بار اول که باهاش حرف زدم بهم گفت حرفهایی که تو در مورد ارتباط قبلیم زدی رو کسی بهم نزده بود حتی پخته تر از برادرم که 3 سال از تو بزرگتره هستی

علاقه مندی ها (Bookmarks)