به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 59

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 دی 91 [ 01:39]
    سطح
    32
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 89
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    70

تشکرشده 70 در 35 پست

Array

RE: حجاب و تمکین به خواسته ی فرد مقابل ؟

[/color]
    نقل قول نوشته اصلی توسط tamas

ایشون از اول می دونستن شما اینطوری هستید؟اگر می دونستن که حق اعتراض ندارن چون از اول اینطوری بودید.
    [color=#4B0082] ایشون میدونستن که من حجاب معمولی رو دارم ولی نمیدونستن که جلوی این خونواده سرم نمیکنم.
    ولی اگه از نظر شرعی بخواهید مسئله رو بررسی کنید شرع برای نامحرمان استثنایی قائل نشده.
    ببید اگه کلیتش رو می خواهید سعی کن با عقایدش کنار بیایی. دوست عزیزم میشه یک کم منظورتو از کلیت واضحتر بیان کنی ؟

البته مورد شما روشنفکر به نظر نمی یاد که بتونه با این مسئله کنار بیاد و خیلی هم اهل صحبت و منطق هم نیست.
    دقیقا همینطوره . به نظر خودش حرفاش خیلی منطقی هستش و همیشه هم تکرار میکنه که اون ادما رو بهتر از من میشناسه و چون من به اندازه ی اون توی جامعه نیست نمیتونم ادما رو به خوبی اون بشناسم ! همیشه هم بهش میگم که اون نسبت به ادمای اطرافش دچار بدبینی شده ولی خودش قبول نداره میگه شکاک نیستم و واقعا هم نیست ولی نسبت به اطرافیانش و مخصوصا مردها احساس خوبی نداره . البته نه همه ی مردا.
    ببین چه خصوصیاتی داره اگه ارزش و داره و اگه خصوصیات مثبت زیاد داره و متعصب افراطی نیست باهاش ادامه بده و حجاب مورد تایید الام رو رعایت کن که شاید هم خیر دنیا درش باشه هم اخرت.
    خب هرکس خصوصیات اخلاقی مخصوص به خودش رو داره . به نظر من مرد ایده الی هست برای زندگی ولی این اخلاقاش نگرانم میکنه . من هم خصوصیات منفی زیادی دارم احتمالا ولی اون ازم خواسته که چیزی که به نفع زندگیمون نیست رو انجام ندیم و اینکه ارزش زندگی مشترک خیلی بیشتر از کارهایی هست که شاید دوست داشته باشیم انجام بدیم . ایشون ادم خیلی متعهدی هست و و اقعا تمام تلاشش رو برای زندگی خوب داشتن انجام میده و متقابلا از من هم میخواد کارایی که دوست داره رو انجام بدم.

اگر افرادی که جلوشون حجاب نداشتید برای شما ارزش قائل باشن و قدرت تحلیل داشته باشن حتما این موضوع را درک می کنن چون ادم بعد ازدواج تعهدهایی داره که به ناچار شرایطش با قبل از ازدواج فرق می کنه.
    اگر هم قدرت درک ندارن به صلاح نیست ادمی که مورد پسندت هست رو به خاطر اونا از دست بدی.

دوست عزیزم ما هنوز ازدواج نکردیم که خونواده ی عموم بدونن به خاطر شریک زندگیم تعهد دارم . در پست اول هم گفتم که در شرف ازدواج هستیم دوست خوبم :-)

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
    با سلام
    معمولا در مراحل شناخت ، تفاوت های معیارهای اعتقادی، اخلاقی، شخصیتی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و ...، فریاد نمی زنند، بلکه نجوا می کنند.

در واقع اگر افراد در این مرحله از سرنخ ها بگذرند، پس از ازدواج تمام این سرنخهای کوچک به صورت برجسته و رسا خودش را نشان می دهد.

اینجا بحث از این نیست که اعتقاد آقا یا خانم کدام اشکال دارد. مهم تفاوت هست و حتما و تاکیدا این تفاوت در مصداق روسری گذاشتن جلوی پسر عمو نیست. این سرنخ هست.

لذا این خودش بیانگر سطح تفاوت نگرش فرد در مورد رابطه با نامحرم در حد محدود می باشد، اگر بخواهیم کمی بیشتر تعمیم دهیم. ایشون این حرف را نیز قبول ندارد که «نظر هر کس برای خودش محترم هست» ، یعنی روی مواردی که صحیح می داند تغییر همسرش را نیاز دارد و اگر این نیاز بر طرف نشود مشکلات ارتباطی و تفاهمی بعدی ایجاد می شود.

از طرف دیگر تغییر هم به این سادگی نیست که از نیلوفر 21 جلوی بخواهیم که جلوی پسر عمو روسری بگذار. این روسری گذاشتن یا نگذاشتن خودش تکه بسیار کوچکی از یک پازل بزرگتر اعتقادی، شخصیتی و ... می باشد.

خلاصه:
    به نظر می رسد نیاز هست تا با دقت بیشتر تفاوتهای برجسته بین خودتون را رصد کنید.
    مخصوصا در حوزه خانوادگی، شخصیتی، اعتقادی.
    لذا صبورانه و آهسته فرایند شناخت را پیگیری کرده و حتما جلساتی را زیر نظر یک مشاوره خانواده برای ازدواج داشته باشید.

واقعا خوشحال و ممنونم که لطف کردید و من رو راهنمایی کردید . خیلی خوشحال شدم که مشوره ی شما رو دیدم . حتما راهنمایی های شما رو به کار میبرم و بیشتر دقت میکنم .
    ممنونم

2. 3 کاربر از پست مفید نیلوفر 21 تشکرکرده اند .

نیلوفر 21 (جمعه 23 اردیبهشت 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)