ایشون از اول می دونستن شما اینطوری هستید؟اگر می دونستن که حق اعتراض ندارن چون از اول اینطوری بودید.
[color=#4B0082] ایشون میدونستن که من حجاب معمولی رو دارم ولی نمیدونستن که جلوی این خونواده سرم نمیکنم.
ولی اگه از نظر شرعی بخواهید مسئله رو بررسی کنید شرع برای نامحرمان استثنایی قائل نشده.
ببید اگه کلیتش رو می خواهید سعی کن با عقایدش کنار بیایی.
دوست عزیزم میشه یک کم منظورتو از کلیت واضحتر بیان کنی ؟
البته مورد شما روشنفکر به نظر نمی یاد که بتونه با این مسئله کنار بیاد و خیلی هم اهل صحبت و منطق هم نیست.
دقیقا همینطوره . به نظر خودش حرفاش خیلی منطقی هستش و همیشه هم تکرار میکنه که اون ادما رو بهتر از من میشناسه و چون من به اندازه ی اون توی جامعه نیست نمیتونم ادما رو به خوبی اون بشناسم ! همیشه هم بهش میگم که اون نسبت به ادمای اطرافش دچار بدبینی شده ولی خودش قبول نداره میگه شکاک نیستم و واقعا هم نیست ولی نسبت به اطرافیانش و مخصوصا مردها احساس خوبی نداره . البته نه همه ی مردا.
ببین چه خصوصیاتی داره اگه ارزش و داره و اگه خصوصیات مثبت زیاد داره و متعصب افراطی نیست باهاش ادامه بده و حجاب مورد تایید الام رو رعایت کن که شاید هم خیر دنیا درش باشه هم اخرت.
خب هرکس خصوصیات اخلاقی مخصوص به خودش رو داره . به نظر من مرد ایده الی هست برای زندگی ولی این اخلاقاش نگرانم میکنه . من هم خصوصیات منفی زیادی دارم احتمالا ولی اون ازم خواسته که چیزی که به نفع زندگیمون نیست رو انجام ندیم و اینکه ارزش زندگی مشترک خیلی بیشتر از کارهایی هست که شاید دوست داشته باشیم انجام بدیم . ایشون ادم خیلی متعهدی هست و و اقعا تمام تلاشش رو برای زندگی خوب داشتن انجام میده و متقابلا از من هم میخواد کارایی که دوست داره رو انجام بدم.
اگر افرادی که جلوشون حجاب نداشتید برای شما ارزش قائل باشن و قدرت تحلیل داشته باشن حتما این موضوع را درک می کنن چون ادم بعد ازدواج تعهدهایی داره که به ناچار شرایطش با قبل از ازدواج فرق می کنه.
اگر هم قدرت درک ندارن به صلاح نیست ادمی که مورد پسندت هست رو به خاطر اونا از دست بدی.
دوست عزیزم ما هنوز ازدواج نکردیم که خونواده ی عموم بدونن به خاطر شریک زندگیم تعهد دارم . در پست اول هم گفتم که در شرف ازدواج هستیم دوست خوبم
:-)
علاقه مندی ها (Bookmarks)