به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 59

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 دی 91 [ 01:39]
    سطح
    32
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 89
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    70

تشکرشده 70 در 35 پست

Array

RE: حجاب و تمکین به خواسته ی فرد مقابل ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط فرانک1389
    سلام نیلوفر

شاید این اقا به قول بهشت خودش زیاد محجوب نباشه و خودش هم گفته همجنس هاشو خوب میشناسه واسه همین بهت ازت انتظار حجاب داره شاید هم کاملا برعکس باشه!!
    عزیزم من تا حالا چیزی ازش ندیدم که بهم نشون بده محجوب و یا چشم پاک نیست.اتفاقا چون خیلی به این چیزا اهمیت میده دوست داره که منم همینطوری باشم.یعنی همیشه میگه که اگه دوستت نداشتم اصلا بهت نمیگفتم این چیزا رو ! نشون دادن علاقه و یا اخلاق های هرکس متفاوته ایشون هم احساس میکنه چون دوستم داره باید اینطوری باشه.

نیلوفر جان!
    تو انجام هر کاری اول سعی کن نظر خدا رو در موردش توجه کنی بعد نظر مردم و حتی والدینت رو
    چون کسی که اون دنیا باید پاسخگوی اعمالت باشه خودتی نه والدین یا دوستان یا خواستگار یا بستگانت!

عزیز دلم!
    پوشیدن روسری و کلا رعایت حجاب جلو نامحرم یک وظیفه ست برای زن مسلمان و اسمش اصلا تعصب یا امل بودن یا ...نیست بلکه اسمش انجام وظیفه و رعایت دستور خدا و پیغمبر و ائمه(ع) هست.

پسرعموی شما هرچقدر هم که با هم خودمونی باشید باز پسرعموری شماست و یک نامحرم و با مردان توی خیابون از این لحاظ فرقی نداره!

اما نوع رفتارت با این دو متفاوت هست، مثلا با پسر عموت رفت و آمد خانوادگی داری اما با مردان تو خیابون نه.

پس مواظب باش به خاطر انجام یه کار درست و خوب که خدا رو خوشنود میکنه حرف مردم و حتی خانوادت روت تاثیر نذاره و یه خواستگار خوب رو از دست ندی!

نکته:
    نیلوفر جان سعی کن این آقا رو خوب بشناسی !
    یعنی سعی کن بفهمی شکاک و خیلی متعصبه یا اینکه واقعا حجاب براش ارزشه و در حد معمول براش اهمیت داره.
    اینو با رفتن پیش مشاور میتونی زودتر و بهتر متوجه بشی.

موفق باشی عزیزم

مرسی دوست عزیزم از راهنمایی خوبت.

ولی یک نکته ای اینجا بدان توجه نشده و آن این است که با اینکه آدم ها باید به عقاید یکدیگر احترام بگذارند درست نیست که دو نفر با عقاید متفاوت با هم ازدواج کنند
    دوست عزیزم حق با شماست . من که گفتم با حجاب مخالف نیستم. همیشه هم در حد معمولی حجاب داشنم . ایشون هم همین حجاب در حد معمول یعنی روسری رو از من میخواد . من مشکلی با این قضیه ندارم فقط مشکلم اینه که دوست ندارم ادم بی ثباتی فرض بشم :-)

در حقیقت چون اینجا بحث ازدواج است و این خانم در مرحله ی شناخت هستند بحث احترام به عقاید یکدیگر کلا منتفی است و باید سعی کنند و ببینند که آیا خانم و آقا عقاید مشترکی دارند یا خیر.هر چه عقاید مشترک بیشتر ، ریسک عدم موفقیت در ازدواج کمتر شده و به عکس

منم با شما موافقم

با احترام[/color]

[/quote]

2. 3 کاربر از پست مفید نیلوفر 21 تشکرکرده اند .

نیلوفر 21 (جمعه 23 اردیبهشت 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)