می دونین مساله چیه؟ مساله اینه که همه چی رو می خوایم صفر یا صد ببینیم! هر کسی کوچکترین صحبتی از حجاب بکنه که متعصب نیست! شما همونطور که به خانوم نیلوفر حق میدین احتیاط کنه ، نامزد ایشون هم همچین حقی داره.
مطمئنا هر کسی دیدگاه و عقاید خودش رو داره و نباید کسی رو به خاطر عقایدش سرزنش کرد. اما اینکه شما بلافاصله اینچنین موضع میگیرید در برابر صحبت نامزد ایشون و اینکه در آینده چه خواهد شد ، خیلی ها هم می تونن در برابر نیلوفر خانوم موضع بگیرن که کسی که این همه جلوی پسر عموش راحته ، خدا داند که چه جور آدمیه! ( از نیلوفر خانوم عذر می خوام).
من خودم به شخصه نو زندگی آدم سخت گیری نیستم ، اما سخت گیر نبودن با ساده بودن و نفهمیدن متفاوت هست. مساله جامعه ای هست که توش زندگی می کنیم. تو همین انجمن کم پیش اومده که خانومی از روابط راحتش با خانوم های فامیلش ناراحت نشه؟ می خواین مثال بزنم؟
در مورد نامزد ایشون که میگن جنس خودش رو بهتر میشناسه ، من حق رو به ایشون میدم. ببینید اینجا ایران هست! به غلط از بچگی تحت فشار روحی بودیم در مورد جنس مخالف! بلانسبت شما ها ، پسر دختر ها وقتی به 14 ، 15 سالگی می رسن عین جنگلی ها از کنار هم رد میشن که انگار جنس مخالف از فضا اومده! پس یک سری از احساسات غلط و رفتار های نادرست وجود داره! دخترانی که با پسرهای فامیل راحت هستن ، بدون استثنا اعتقاد دارن که من میشناسمش ، من می دونم حس بدی نداره ، من می دونم قلبش پاکه و یا منو مثل خواهر می بینه ، اما چیز هایی که من دیدم کاملا خلاف این موضوع رو ثابت می کنه! حالا شما تا فردا صبح بیایین در غیاب شوهر ایشون ، ایشون رو محکوم کنین ، هیچی درست نمیشه..
این رو ویرایش می کنم: تو همین انجمن کم پیش اومده که خانومی از روابط راحت شوهر یا نامزدش با خانوم های فامیلش ناراحت نشه؟ می خواین مثال بزنم؟تو همین انجمن کم پیش اومده که خانومی از روابط راحتش با خانوم های فامیلش ناراحت نشه؟ می خواین مثال بزنم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)