می بینید این تاپیک شروع خوبی داره ولی می ترسم بعدش....
اگر مي ترسي پس ادامه نده! چون اين ترس تو ناخودآگاه به واقعيت مبدل ميشه.
دوست عزيزم جداي از اين مطلبفرشته مهربان نوشته است:
گفتم: دلم گرفته است !
گفت: چون دل گرفتگی را انتخاب کرده ای، انتخابت را عوض کن.
گفتم: با گفتن یک جمله احساسم را به بازی می گیرد !
گفت: انتخابت این است، می توانی به جملاتش گوش ندهی.
گفتم: با نگاهش مرا خرد می کند !
گفت: تو خرد شدن را انتخاب کرده ای، از این پس آئینه بودن را انتخاب کن.
گفتم: تنها مانده ام وعشقی به سراغم نیامده است.
گفت: تنهائی را انتخاب کرده ای. انتخابت را عوض کن، عشق همیشه منتظر است تا تو او را
انتخاب کنی.
گفتم: هیچ کاری را نتوانسته ام به پایان برسانم!
گفت: چون به پایان نرساندن انتخاب تو بوده ، از این به بعد انتخاب کن که برای به پایان رساندن از تمام وجودت مایه بگذاری.
گفتم: دوستش دارم اما توجهی به من نمی کند!
گفت: چون توجه را انتخاب کرده ای ، فقط دوست داشتن را انتخاب کن ، آنگاه او را خواهی داشت.
گفتم: می ترسم دست به اقدام بزنم !
گفت: ترس گزینه همه آدمهائی است که جرات دیدار با موفقیت را ندارند، گزینه ات را عوض کن.
گفتم: میخواهم همیشه مانند تو خوب فکر کنم !
گفت: به خودت بستگی دارد، من چنین می اندیشم.
چون اندیشیدن را انتخاب کرده ام، تو هم می توانی.
شما پيش بيني نبودن خودت رو چي تعبير ميكني؟ شوخ طبعي؟ حاضرجوابي؟ كسي كه با داد و بيداد حرف ميزنه يا بعبارتي پرخاشگر؟
نه دوست گلم. شوخ طبعي يعني شوخ طبعي و نه چيز ديگه. حاضرجوابي هم يعني حاضرجوابي و نه چيز ديگه و ... و پيش بيني نشده هم فقط و فقط معناي خودشو داره!
يعني كمي خلاقيت در عادات معمولي و هميشگي. يعني تنوع در زندگي و درس و تنوع در نوع نگرشت كه همه چيز از اون نشات ميگيره.
فكر ميكني استعدادشو نداري؟ داري ... باور كن و از ساده ترين ها شروع كن:
فرداصبح كه از خواب بيدار ميشي اگر فقط صداي ماشينها به گوشت ميرسيد كمي بيشتر دقت كن تا صداي قشنگ گنجشها رو هم بشنوي.
اگر با باز كردن پنجره فقط دود رو حس ميكردي كمي دقيق تر ببين تا بچه ي كوچيكي كه با شوق و ذوق ميدوه تا به كلاس درس برسه رو هم ببيني.
اگر فكر ميكردي فقط اگر در تاپيك شما نظر ميدن يعني به شما توجه ميشه از امروز رقم تعداد بازديدهاي تاپيكتو ببين تا بفهمي كه چندين نفر تا حالا ازش بازديد كردند.
حالا سطح كارتو يه كم بالاتر ببر:
اگر به درست كردن شام به چشم يك وظيفه نگاه ميكردي امروز اونو به چشم يك وعده ي طلايي ببين كه همسرت رو سر ذوق بياره و اونو شگفت زده كنه!!!!
اگر فكر ميكني كه همكلاسيت با تو حال نميكنه و زياد از بودن با تو لذت نميبره امروز اونو به يك وعده ي نهار يا شام به خونت دعوت كن.
اگر فكر ميكني كه استادت تو رو فراموش كرده و فقط تحملت ميكنه امروز به مناسبت نزديك شدن بهار براش يه شاخه گل ببر.
اگر فكر ميكني كه دوستات ديگه يادت نيستن و ... امروز بهشون يك پيامك خيلي زيبا و ناز بزن و از همشون ياد كن.
آره عزيزم چراكه نه؟! تو رابطه ي خودتو با دنيا و آدمهاش عوض كن اونا هم رابطشونو با تو عوض مي كنند. تو براشون هيجان خلق كن تا اونا هم برات هيجان خلق كنند.
چرا اول تو شروع نمي كني؟؟ ... شروع كن از همين حالا ...
به قول بالهاي صداقت عزيزم:
وقتي قفلي عوض بشه كليد اون قفل هم تغيير ميكنه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)