سلام، من اومدم تا از دوستان کمک فکری بگیرم. البته نمی دونم چقدر بشه توی این جمع کمک گرفت، آخه این جا بیشتر توی مسائل ازدواج مشاوره میدن، اما گفتم از دوستان بپرسم، شاید بتونم بهتر انتخاب کنم.
میدونید که من فوق آی تی می خونم و مصمم هستم که دکترا هم شرکت کنم. اما نمی دونم که امسال شرکت کنم یا سال دیگه. حالا چرا؟ به این دو دلیل:
1) اگه سال دیگه امتحان بدم، وقتی از شهریور 90 دفاع کردم و تا فروردین سال 91 که امتحان دکترا بدم، می تونم یه 4 ماه این وسط استراحت کنم و احیانا خواستگاری هم برم (آخ جون) (به کسی نگین، ولی دو گزینه فعلا برام مطرح کردن.). یعنی نیمی از اون را قبل از دکترا و بقیه ی خواستگاری را به بعد از فروردین سال 91 موکول کنم. در ضمن تو این مدت کار هم می کنم و یکم پول درمیارم. شاید هم بتونم برم شهرستان و تو دانشگاه بیرجند بورس بگیرم. اون وقت خیلی راحت تر می تونم دکترا قبول شوم. (آخه به بورسیه ها راحت تر پذیرش میدن.)
2) اگه امسال شرکت کنم، اولا چون که تازه منابع کنکور عوض شده، شرایط همه یکسان است و رقیب های قوی تر هم از من جلوتر نیستند. مستقیم میرم دکترا. اما این وسط نمی تونم استراحت کنم. نمی تونم کار کنم. نمی تونم برم خواستگاری. اما در عوض، یک سال عقب نمی افتم و تازه با تحصیلات دکترا حق انتخابم بیشتر میشه و می تونم دخترهای بهتری را انتخاب کنم. (بهتر، منظورم از لحاظ خانواده و ... است، هر چند که تضمینی برای این وجود نداره.)
یعنی هر کدام از این دو راه یه خوبی ها و یه بدی هایی داره، نمی دونم کدام را انتخاب کنم.
حالا بپرسین تا بیشتر توضیح بدم. گزینه ی 1 در نظر خودم بهتره و دلم با اونه، این گزینه، از نظر من نمره اش 17 است. اما در گزینه ی 2، اگه همه چیز درست پیش بره، شرایطم بهتر میشه و نمره ی این گزینه 19 میشه. حالا 17 را بچسبم یا 19 را؟

) (به کسی نگین، ولی دو گزینه فعلا برام مطرح کردن.). یعنی نیمی از اون را قبل از دکترا و بقیه ی خواستگاری را به بعد از فروردین سال 91 موکول کنم. در ضمن تو این مدت کار هم می کنم و یکم پول درمیارم. شاید هم بتونم برم شهرستان و تو دانشگاه بیرجند بورس بگیرم. اون وقت خیلی راحت تر می تونم دکترا قبول شوم. (آخه به بورسیه ها راحت تر پذیرش میدن.) 

علاقه مندی ها (Bookmarks)