سلام عزیزم
چند تا نکته از حرفهات توجهم رو جلب کرد:
1- شوهرت میگه اگه من نباشم تو از غصه دق می کنی: محبت به شوهر بهترین چیز دنیاست ولی اگه تبدیل به وابستگی نشه؛ شوهر شما چرا باید فکر کنه که اگه ایشون زنگ نزنه و ... شما دق می کنی؟ فکر نمی کنی در نشون دادن محبت به شوهرت اغراق کردی و حالا ایشون چون می دونه اگه زنگ نزنه شما تا این حد پریشون میشین داره سو استفاده می کنه؟ به همسرت محبت کن ولی متعادل، افراط و تفریط درست نیست
2- آیا شوهرتون قبلا هم رفتارهایی از این قبیل داشتن؟ شک های بی مورد و ... و اگر داشتن شدتش چقدر بوده؟
3- اینی که شوهرتون میگه وقتی رسیدی از گوشی مادرت زنگ بزن خیلی برام عجیب بود یعنی می خواد مطمئن بشه که تو پیش مادرت بودی؟ من نظر دوستانی رو که میگن گوشی رو می دادی مادرت حرف می زد و یا از ایرانسل مدرک بگیر رو تایید نمی کنم ، برای اینکه یه جورهایی انگار میدون میدی به این افکار ایشون که از دفعه بعد توقع داشته باشه مثلا میری خونه دایی تلفنو بدی دست دایی و ... این حرفها، به نظر من کافی بود از یه تلفن عمومی خودت زنگ می زدی و ریلکس می گفتی ایرانسل مشکل داره و گفتم اطلاع بدم
4- من فکر می کنم ایشون باید ذهنیتشو عوض کنه وگرنه شما هزار بار هم ثابت کنی کجا بودی ایشون بازهم فکر خودش رو خواهد کرد و درواقع توقعشون هم زیاد میشه از شما و این درست نیست، شما نباید به شک ایشون دامن بزنید و باید مراعات کنید ولی به اندازه، نه اینکه سعی کنید مدام ثابت کنید کجا بودیذ و ... چون زندگی یکی دو روز که نیست ادامه این رفتار شما رو خسته خواهد کرد
5- رفتار ایشون با شما پشت تلفن بد بوده قبول دارم ولی آدم های شکاک تو این جور موارد چنان از خود بی خود میشن و عصبانی میشن که واقعا متوجه حرفهای خودشون نیستند و شما هم کار خوبی کردی پا پیش گذاشتی و به قول بالهای صداقت منتظر باش تا ببینی اقدام ایشون چیه مطمئن باش میاد جلو به هرحال شوهرته
6- مهمترین قسمت مسئله اینه که باید تشخیص بدید ببینید آیا واقعا شک ایشون مرضیه یا به قول معروف داره ناز می کنه ( به دلیل محبت های افراطی شما )
اگر دیدید واقعا افراطیه بهتره صد در صد به دنبال مشاور باشید چون الان اینقدر دوستش دارید ولی در طول زندگی مشترک این رفتار واقعا اذیت کننده و آزار دهنده است و باید همین الان حل و ریشه کن بشه پس عجالتا شما خونسردیتونو حفظ کنید و به مرور محبت هاتونو متعادل کنید و اگر دیدید این رفتار ادامه داره حتما به مشاور برید
موفق باشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)