واي چه موضوعي شده اين چادر و مانتو پوشيدن! بابا ول كنيد اين حرفهارو! خانم شما عقايد خودشو داره شما هم عقايد خودتونو. اين حرفهايي كه شما الان مي زنيد زماني معني داشت كه ازدواج نكرده بوديد نه الان كه همسر شما شده!!!بابا جان هنر پذيرفتن يك آدم متفاوت رو در كنار خودتون ياد بگيريد! انقدر نجنگيد باهاش! عقيده هركس به خودش مربوطه!
(ويرايش مدير همدردي: البته اگر عقايد آن منجر به رفتاري شود كه براي خانواده تبعات منفي داشته باشد بايد به مانند يك مسئله با آن برخورد كرد و حلش كرد.)
من خودم سالها پيش يه چادري سرسخت حزب اللهي بودم كه فكر مي كردم همه جهنم ميرن چون همه اشتباه مي كنن. به قول يكي از بچه ها كه ميگفت سرافراز فكر ميكنه فقط خودش قراره بهشت بره!!! الان ديگه چادري نيستم. عقايد سرسختانه ام رو كه خيلي وقتا باعث آزار ديگران مي شد گذاشتم كنار. نماز و روزه ام سرجاشه و نوع اعتقادم به خدا اتفاقا خيلي خيلي قشنگتر شده. راضيم... خودمم انتخاب كردم. نه شوهر بي دين و ايمون بالاي سرم بوده نه به زور و اجبار بوده. شما هم كه راه عكس رو انتخاب كردي و به قول خودت مثل حزب اللهي ها شدي بهتري كلاه خودتو بچسبي باد نبره(يعني به خوبي و بدي خودت كار داشته باش).
(ويرايش مدير همدردي: موقع ازدواج بايد به اعتقادات طرف مقابل توجه كرد. وقتي كسي انتخاب شود كه معتقد به مسائل ديني هست. نمي تواند نسبت به اطرافيان بي تفاوت باشد و فقط به كلاه خود بچسبد. جزء اعتقاد اين افراد هست كه نسبت به بديها نهي و نسبت به خوبي ها امر كند. اما گاهي روششان ممكن است صحيح نباشد . يكي از طرق صحيح همين است كه شما در ذيل شرح داديد.)
اگر قراره تغييري هم در خانم شما رخ بده خودش بايد بخواد. اگه شما نمونه يك انسان مهربان و مسلمون واقعي باشي اون خواه ناخواه جذب مي شه و كاري مي كنه كه مورد پسند شما باشه اما با اين كارها بيشتر اونو از خودت و شايدم از ته مونده اعتقاداتش دورو دورتر مي كني

بابا جان هنر پذيرفتن يك آدم متفاوت رو در كنار خودتون ياد بگيريد! انقدر نجنگيد باهاش! عقيده هركس به خودش مربوطه! 

علاقه مندی ها (Bookmarks)