sisili جونم! اتفاقا به نظرم مشكلت دقيقا از همين بالاييهاست! همه ي مردها يه جور نيستند واسه چي ادا و اصول الكي درمياري اتفاقا بعضي مردها عاشق زنهاي مستقل و مغرور و خودساخته اند. از خودت يه شخصيت الكي نساز تا اون بهت محبت كنه آخه اين چه ارزشي داره!!! سعي كن خودت باشي. محبت هم در حدي ابراز كن كه از درونت راضي باشي در ضمن من خودم ميگم محبت عملي كه شوهرت انجام ميده از محبت زبوني بهتره. تو هم سعي كن بيشتر اينجوري بهش محبت كني! عملي!نوشته اصلی توسط sisili
واي كه چقدر شوهر شما مثل برادر بزرگه ي منه. از اولش هم ميخواستم بگم ولي گفتم زود قضاوت نكنم.ايشون از نظر شغلي و تحصيلي بسيار موفقه و مديرعامله ولي اخلاقاي خاصي داره. به زنش ميگه اينقدر بدم مياد منو احمق فرض ميكني و اداي عروسك واسم درمياري! از آرايش هم بدش مياد و ميگه مگه قيافه ي طبيعي آدم چشه كه آدم خودشو دلقك كنه؟!! عاشق اينه كه بشينه با زنش درمورد آخرين كتابي كه خونده بحث كنه يا زنش هم نظر بده و...
ببخشيد كه سرتو درد آوردم.ولي ميخوام بگم براي همه ي آدما نميشه يك نسخه پيچيد كه بگي چرا استقبال ميكنم خوشش نمياد يا چرا از آرايش بدش مياد و...
خودت باش هرطور كه هستي...
و البته سعي كن به نيازهاي شوهرت هم اهميت بدي (محبت عملي)

ولي ميخوام بگم براي همه ي آدما نميشه يك نسخه پيچيد كه بگي چرا استقبال ميكنم خوشش نمياد يا چرا از آرايش بدش مياد و...

علاقه مندی ها (Bookmarks)