سلام دوست عزيز
راستش من يك مقدار متوجه نشدم كه ايا شما و همسرتان با هم اختلاف داريد يا اينكه شما دو نفر با خانواده هاي هم اختلاف داريد چون بيشتر تاكيد شما بر روي خانواده هايتان است و به نظر من اين نمي تونه دليل مناسبي براي جدا شدن باشد.
به نظر من با همسرتان صحبت كنيد و يك سري قوانين براي رفت و آمد با فاميلتان بگذاريد قرار نيست كه فاميل دو طرف و رسم و رسومات عين هم باشد و شما بايد سعي كنيد كه دو نفري با هم يك روش ميانه را پيدا كنيد. مثلا با هم در كمال آرامش در مورد اين مسئله صحبت كنيد كه چه رسم هاي براي شما و خانواده ي شما مهم است و چه رسم هايي براي خانواده ي همسرتان و همسرتان مهم است و از بين تمام اين رسم ها يك سري را (نه همه را)با هم انتخاب كنيد و قانون بگذاريد كه در هر شرايطي اين را رعايت مي كنيد.
اين قوانين را هم براي خانواده هايتان جا بيندازيد.سعي كنيد كه در زمان هاي اختلاف نظر شما با دليل و منطق در برابر خانواده ي خودتان و همسرتان در برابر خانواده ي خودش قرار گيرد و مسائل را حل كنيد چون مطمئنا شما روش ها،برخورد ها و خواسته هاي خانواده هاي خودتان را بهتر مي دانيد.
كلا به نظر من بايد با هم بيشتر صحبت كنيد تا به تفاهم بريد به نظرم كمتر بر روي خواسته هاي خانواده هايتان تمركز كنيد و بيشتر بر روي خواسته هاي شما دو نفر تمركز كنيد .
موفق باشيد![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)