به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 16 بهمن 89 [ 15:44]
    سطح
    23
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    2

تشکرشده 2 در 2 پست

Array

سر دو راهی موندم،ازدواج راه دور درسته؟

سلام
    ممنون میشم اگه تا آخر این مطلب رو بخونید و نظرتون رو بدید.
    من حدود 3 سال پیش توی مسافرت به منزل اقوامون با یکی از دخترهای فامیل آشنا شدم و دوستیمون شروع شد اون اول اصلا به ازدواج فکر نمیکردم ولی بعدا که رابطمون بیشتر شد این موضوع هم مطرح شد منتهی اون موقع من میگفتم اگه شرایطمون جور شد شاید با هم ازدواج کردیم یه مشکلی که ما داریم اینه که من این سر ایرانم و ایشون اون سر و تو این 3 سال سالی یکی 2 بار بیشتر هم رو نمیدیدیم این رو هم بگم که 7 سال اختلاف سنی داریم من 26 سالمه و ایشون 19 سال الان ایشون دانشجو شهر خودشونه و تا دوسال دیگه دانشگاه داره و شرایط من هم الان یه طوریه که خانواده هم بهم فشار آوردن واسه ازدواج،با هم که صحبت میکنیم ایشون میگه من همه شرایط رو قبول دارم این همه افراد راه دور ازدواج کردن مشکلی ندارم اما خودم که به موضوع فکر میکنم میبینیم نه واقعیت چیز دیگه ایه
    گذشته از اینها من فعلا توان مالی واسه خرید یا رهن خونه هم ندارم که بخوام تشکیل زندگی بدم حالا مودندم چکار کنم نه میتونم به ایشون بگم منتظر من بمون تا شرایطم درست شه و مثلا به کسی جواب نده نه الان میتونم اقدامی بکنم و این مسئله دانشگاه ایشون هم به مشکل دیگه چون اگه الا عقد بکنیم نمیدونم چطور میشه رابطمون با خودم میگم مگه میشه 2 نفر ازدواج کنن اما دور از هم باشن،فکر اینکه این رابطه رو تموم کنم هم عذابم میده چون میدونم هم واسه من مخصوصا واسه ایشون خیلی سخته،حتی چند بار به من گفته که من به غیر تو با کس دیگه ای ازدواج نمیکنم و اگه به هم نرسیم مجرد میمونم،نمیدونم میتونم ریسک کنم و با وجود تمام مشکلاتی که راه دور واسم ایجاد میکنه ازدواج کنم؟بعد مسئله دانشگاه ایشون پیش میاد
    کلا توی دو راهی گیر کردم خیلی ممنون میشم راهنمائیم کنین چون این موضوع خیلی روی اعصابم فشار آورده.

2. کاربر روبرو از پست مفید M@jid تشکرکرده است .

M@jid (چهارشنبه 08 دی 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)