سلام گلناز خانوم خواهر عزیزم
دلایل انتخاب همسر ایندم:
1. شعور بالا در درک مشکلات
2.تحصییلات دانشگاهیی
3.صداقت و رو راست بودن حتی جایی که به خانوادش مربوطه و به ضررش تموم میشه
4.قانع بودن نسبت مسائل مالی
5.گوش کردن به راهنمایی منطقی من که کاها باعث بهبود مسائل شدن
6.رازداری، که این مسئه برای من خیلی مهمه چون اکثر خانوم ها اینطور نیستن
7. نجابت که واقعا برای من یک ارزشه
8. نماز خوندن و پایبندی به مسائل دینی
9.نزدیکی به خدا و تشویق کردن من به خوندن نماز
10 ارام بودن حتی وقتی من خیلی عصبیم که این ارامشش منو اروم میکنه
11. زنده بودن کوک درون(روح معصوم کودکانه) که من خیلی این خاصیتو دوست دارم
حالا ایرادات ایشون
1.کم توجهی به صحبت هام پای تلفن البته من گاها زیاد حرف میزنم
2.گفتن دروغ های کوچک و کم اهمیت که این برام خیلی مهمه البته این مسئله اصل صداقت ایشونو رد نمیکنه
البته اوایل رابطمون دروغ های خیلی بزرگی هم به من گفتن که با صحبت های من این مشکل به صورت نسبی حل شد البته در مورد اون دروغ ها درکش میکنم و تا حدودی بهش حق میدم
3.سهل انگاری و گرفتن گاها تصمیمات غلط بچه گانه البته بازم تو مسائل بی اهمیت
4.تنبلی و خواب زیاد که واقعا ناراحتم میکنه چون من سحرخیزم
5.شلخته بودن ،که اینم سعی در حلش داره البته من در اینده کمکش خواهم کرد
و......
البته ما تمام این مسائلو پیش مشاور هم مطرح کردیم که ایشون فرمودن خوبیها بر بدیها غالبه البته بگم ایشون مشکلات دیگری هم داشتن ولی با صحبت حل شده فقط همین چندتا به ذهنم رسید که کامل حل نشده البته من به ایشون گفتم و در صدد بر طرف کردنش هستن
اینم بگم منم ایراداتی دارم که خیلی از این مهم تره مثل عصبی بودن و توهین کردن که در حال بر طرف کردنش هستم ،البته امیدوارم چون به ایشون قول دادم امیدوارم شرمنده نشم
همون طور که من فرشته نیستم ایشونم نقاط قوت و ضعفی دارن که شاید من خیلی هاشو ندیدم ولی خوبیه رابطه ما اینه که مثل اینه عیب های همو بدون رو دربایستی به طرف مقابل نشون میدیم البته امیدوارم همیشه اینطورباشه نمیخوام بگم هرگز دعوا نکردیم که دروغه ما شاید زیادم با هم دعوا کنیم ولی ماحصلی که از این تنش به وجود میاد رفع مشکله البته نه صد در صد ولی نسبی. تقریبا رابطه ما تا حدودی رو منطق سواره البته امیدوارم
اما در مورد اینکه بدون ایشون نتونم زندگی کنم چرامن بدون ایشونم میتونم زندگی کنم البته نمیگم جدایی سخت نیست که خیلی هم سخته ولی من ادم درون گرایی ام خیلی تنهایی برام جذابه و میتونم راحت زندگی کنم ولی با ایشون فکر میکنم کامل میشم و تنهایی دو نفری را به یک نفریش ترجیح میدم
این دختر خوب مطلق نیست منم نمی خوام باشه اگه ازم خواسته بودی عیب های خودمو بنویسم خوب خیلی بشتر بود ولی در حال بهتر شدنم یعنی امیدوارم
ایشونم تمام عیب های منو دیده و لمس کرده ولی بازم قبولم داره که ممنونشم
بازم ممنون موفق و پیروز باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)