به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 173

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 20 مرداد 90 [ 21:19]
    سطح
    26
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    315

تشکرشده 315 در 112 پست

Array

RE: نیاز به کمک فوری دارم ( بی توجهی، مشکل جنسی و بی مسئولیتی نامزدم )

سابینا جان ...
    نمیخوام نگرانت کنم ....اما جدی روی رابطت با ایندت زیاد فکر کن .....نمیخوام مایوست کنم اما ببین من خودم پایبنده نگهدار نگه داشتن رابطتون هستم ولی اینطوری که داری جلو میری اوضاع خیلی بده ...اوضاع به نظرم اینقدر بده که تو خودت تا حالا نه ازش خوشی دیدی ..نه چیز خاصی ..فقط کمی برات جالب بوده ... و بیشتر تو رومحمد احساس همدردی میکنی ( ترحم میکنی )....این واقا بده ...
    ببین بیشترین تلاشتو میکنی که نرسه به طلاق ولی از حالت صحبتت معلومه که داره به این سمت میره و تو از این مساله خیلی رنج میکشی و ترس قبلی(ضربه خوردن) درونت هنوز مونده و داری دوباره اونو با نحوه دیگری تلاش میکنی ....
    سابینا جان منو ببخش که رک صحبت میکنم ..خودت مسلما بهتر میدونی ...خودت کلاهتو قاضی کن ...اول زندگی در بهترین دوران داری چی میکشی ...!!! بهدش چیکار میخوای بگنی ؟؟؟؟ ازدواج خیلی پیچیدس ...خودت داری تو این تالار با افکارات و خصوصیات مختلف میبینی ...
    دیگه چی میخوای ببینی ...کسانی که دوران نامزدی خوبی داشتن ..حتی خانواده هاشون قشنگ همدیگرو درک میکردند سر یکی از مسایل ( س.ک.س / عدم توجه از همسر / عدم توجه از خانواده / تودار بودن و....) و هزاران مشکلی که شاید فقط اون بوده دیدی که به مشکل خوردند ...حالا خودتو نگاه کن چنتا از این مشکلا رو داری ؟؟؟!!! این همه مدت کدوماش درست شده .؟؟؟؟ تا کجا میخوای بری؟؟؟؟
    میخوای یه شمع باشی و بسوزیو بسازی ...این که خیلی بدتره ...
    تازه بدترترش میدونی چیه ؟؟؟ اینه که همه ما بیرون گود نشستیم و اینطوری قضیه رو میبینیم عذاب میکشیم ....پس ببین خودت که داخل هستی ..دیگه چی میکشه و خود به خود داری از دست میری ولی ......
    بد برداشت نکن دوست خوبم ....نمیخوام ناامیدت کنم ..فقط دارم میگم اولو ببین ..اخرو ببین ... میترسم از یه چیزی .... میدونی اون چیه ؟
    میترسم که تمام توانتو گذاشتی جوری که بسیار لطمه دیدی ...و بعد از همه اینا این اقا محمد نشد و جدا شدید ...بعد از مدتی وصلت جدیدی انجام میدی که واقا می ارزه و ارزششو داره و امکان داره که کمی اخمو تخم بوجود بیاد که راحت هم حل بشه ولی بعد بگی که این همه مثل اونه و دیگه تلاشی برای این جدیده نکنی و این همه نابود میشه ( در حالی که اگه تلاش میگردی عالی میشد ) ولی به دلیل افکاری که از گذشته سر این آقا مونده تو ذهنت اینطوری کنی ...( چیزی که برای یکی از دختران نزدیکانمون اتفاق افتاد )
    به جای غصه خوردن ..روی کاغذ آیندتو بیار ...ببین همه تو این دوران میمیرن برای هم اخرش چی میشه ...؟؟؟!! این که الان اینه بعدش چیه ..!!!
    دوست داریم و همه پشتتیم ....
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اگه اولش به فكر آخرش نباشي ،‌آخرش به فكر اولش مي يفتي ...

2. 3 کاربر از پست مفید iMoon تشکرکرده اند .

iMoon (شنبه 04 دی 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)