با سلام خدمت دوستان عزیز
من دانشجوی ترم آخر هستم. و مدت 2 هفته با یکی از هم کلاسی هایم که به مدت 2 سال دوست بودم قطع رابطه کرده ام. قطع رابطه از طرف من و به درخواست ایشون بود. اون آقا از نظر شغلی موقعیت مناسبی نداشت البته این مشکلی نداشت چون فارغ التحصیل شده بود و بعد از یه مدت می تونست یه کار مناسبی پیدا کنه و 2 سال هم از من کوچیکتر بود، البته تو رفتار و کردارش کم سن بودنش اصلاً به چشم نمیومد، و من هیچوقت احساس نکردم که از من کوچیکتره. ولی می گفت حالا حالاها قصد ازدواج نداره. ما به هم علاقه داشتیم. البته تا اون جایی که شناختمش پسر خوب و باوجدان و صادقی بود ولی دلیل اصلی این کارو هنوز هم متوجه نمی شم. با وجود اینکه خیلی وابسته شده بودم ولی نمی تونستم بی هدف به این رابطه ادامه بدم. حالا خیل دلم براش تنگ شده و روزهای سختی رو می گذرونم. ولی میدونم اگه بتونم صبر کنم تا یه مدت دیگه برام عادی می شه. ولی من الان نزدیک امتحانامه و برای درس خوندن اصلاً تمرکز ندارم. حالا تنها نگرانی من اینه که نتونم این ترم درسمو تموم کنم، چون ازنظر شغلی برام خیلی حیاتیه. از آقای سنگ تراشان و بقیه دوستان درخواست می کنم که مرا در حل این مشکل راهنمایی کنند.
قبلاً از راهنمایی همه تشکر می کنم
التماس دعا

علاقه مندی ها (Bookmarks)