+كمك : حرف همسرم را بپذيرم يا مادرم را؟
اول از همه اجازه بدين تا ماجرارا كامل برايتان تعريف كنم .
من و نامزدم تصميم گرفتيم تا با هم به خارج از كشور رفته تا در آنجا زندگي كنيم .
اما بخاطر يك سري شرايط سخت و دشوار و مسائل پيش آمده من مجبور شدم تا دوباره به ايران بازگردم و تصميم گرفتيم تا زماني كه وضعيت همسرم در آنجا بهتر شود من در ايران بمانم .
همسرم مقداري پول دست شخصي داشت كه الان آن پول دسته منه همسرم مي خواست تا اين پول دست خانواده اش بماند . اما به اصرار مادرم كه از برگشت من ناراحت بود پول دست من ماند . و هر بار كه همسرم سعي مي كند تا را جع به پول تصميمي بگيرد مادرم اجازه نمي دهد .
زيرا از اين موضوع مي ترسد كه همسرم مرا رها كرده و همه چيز به پايان برسد .
من هم به همسرم اعتماد دارم كه هيچگاه همچين كاري نمي كند هم اينكه به مادرم حق ميدهم كه يراي آينده ي بچه اش نگران باشد . ولي اين موضوع باعث شده تا من بين اين دو گير بي افتم .
مثلا اينبار همسرم از من خواست تا پول را به شماره حسابي كه من نمي دانم براي كيست بريزم و او بعد از چند روز چك و سفته و سود ماهيانه ي پول را براي من بفرستد ولي وقبي مادرم اين موضوع را شنيد شديدا مخالفت كرد كه امكان دارد سرتان كلاه برود و يا اصلان اينكه او با دوستش تصميم داشته باشند كه اين پول را از تو بگيرند و ...
و باز من سر يك دو راهي قرار گرفتم چون اگر پول را نفرستم با همسرم به مشكل بر مي خورم و اگر بفرستم و گفته مادرم درست از آب در بيايد آنوقت من از خانواده ترد مي شوم .
ولي فشار هاي شديد مادرم كه فكر مي كند به نفع من كار مي كند باعث شد تا در مقابل همسرم بايستم و به او بگويم كه من پول را براي كسي كه نمي شناسم نمي فرستم .
حالا از شما خواهش دارم تا در اين زمينه به من كمك كنيد و بگوييد كه حق با كيست مادرم يا همسرم ؟
پول را بفرستم يا نگهدارم ؟
دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)