سلام
من یه برادر ۲۰ ساله دارم خودم هم ۲۴ سالمه. امروز به طور اتفاقی صفحه چت برادرم با یکی از دوستانش(پسر) رو دیدم که به شدت اعصابمو داغون کرد. من میدونم که خیلی از پسرا با هم که میافتن یه سری فحش ها و حرفای ناجور میشه ورد زبونشون. ولی برام قابل باور نبود که برادر خودم اینطوری صحبت کنه! آخه تو یه خانواده ای بزرگ شدیم که به نظر خودم خیلی محترمه و با عقاید و افکار صحیح. مادروپدر من هیچ چیزی رو از ما دریغ نکردن. در طی صحبتاش هم ۲-۳ بار به دوستش گفته بود که دوست دختر می خواد.اونش حالا هیچی، طرز حرف زدنش به شدت رکیک بود حتی به شوخی (فکر می کنم منظورمو بدونید).یعنی من باورم نمیشد،اصلا فکر نمیکردم برادرم اینطوری باشه.یه فسمتی هم یه نظر فوق العاده بد در مورد دخترا داد به دوستش! خلاصه اینکه از صبح بدجوری حالم خرابه! پسر بدی نیست، با محبته و حتی گاهی کارای خیریه انجام میده از طریق دانشگاه. واسش یه ایمیل ۴ صفحه ای نوشتم و نظرمو در مورد یه سری ازاین مسایل بهش گفتم ، ازش خواستم که فکرکنه به حرفام! البته هنوز ایمیلو نفرستادم براش، آخه آدم عصبانی که میشه گاهی بد تصمیم می گیره.ولی تصمیم دارم اونو براش بفرستم با یه سری تغییرات. میشه راهنماییم کنیم ؟ از صبح چندبار گریم گرفته :((( من دوسش دارم و میدونم فرهنگ و طرز فکرش باید خیلی بهتر ازین باشه!
ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)