رضوان عزیز سلام
تایپیکت و تا اینجا خوندم و خیلی خیلی متاسفم که به این جا رسیدی. کاش ما ادما یاد بگیریم اول فکر کنیم بعد عمل. در صورتی که همیشه برعکس اول کار و انجام می دیدم بعد فکر می کنیم. نمی خوام سرزنشت کنم این گفتم واسه ایندت گذشته که گذشته و کاریشم نمی شه کرد.
قبل از همه حرفای ستاره و بالهای صداقت و بلو اسکای عزیز و دوباره بخون نکات ارزشمندی توش بود.
قبل از هر کاری رابطت و با خدا قوی کن بودن خدای مهربون تو قلبت باعث ارامشت می شه. وقتی کسی خدا رو از زندگیش حذف کنه کم کم به پوچی و بی هدفی می رسه. خدا به ما بنده ها نیازی نداره وقتی رهاش کنی در واقع خودت ضرر می کنی .
دومین کاری که می کنی به خودت ارامش بده نمی دونم چجوری اروم می شی یکی قران می خونه یکی ورزش می کنه یکی می ره به طبیعت هر جور که می تونی اروم شو اروم شدنت باعث می شه جو خونتونم اروم بشه و پدر و مادرت بهتر باهات رفتار می کنن و نظر می دن.
سومین کارت این باشه که بشین یه لیست از همه بدهای زندگی با همسرت و خوبیهاش بنویس. توی لیستت پدر شوهرو خواهر شوهر و حذف کن و فقط رفتارهای خوب و بد همسرت و بنویس. ببین کدوم طرف ترازو سنگین تر می شه اگه خوبیهاش بیشتر شد برای زندگیت بجنگ و بر گرد و اگه برعکس بود که طلاق بگیر و ایندت و بساز.
ظاهرا بعد از شروع جنگ و دعواها همسرت خیلی بهت بی احترامی کرده. همین که گفته می خوام زن بگیرم و تو واسه خودت هیچ ارزش و شخصیتی قایل نشدی و گفتی من فقط اسمم تو شناسنامته خب برو بگیر یعنی خودت واسه خودت ارزش و احترام قایل نیستی چطور توقع داری دیگران بهت احترام بگذارند.
یا رومی روم یا زنگی زنگ حد وسطی قایل نشو. رو مهریت حرفی نمی زنم خودت بهتر می دونی باید چیکار کنی.
اما خودت و این همه خوار و خفیف نکن.
لیستی که گفتم و حتما درست کن خودت به نتیجه خواهی رسید که باید برای ادامه زندگیت بجنگی یا برگردی منزل پدر و ایندت و بسازی.
احترام به خانوادتم یادت نره که اونا بیشتر از هر کسی پشتت هستن و کمکت خواهند کرد.
موفق باشی عزیزم![]()










علاقه مندی ها (Bookmarks)