نقل قول نوشته اصلی توسط آرمیلا
اگه دقیقا همین جوره که می گی به نظره من طلاقش بده جونه خودتو نجات بده
این دختر،دختره زندگی با این توصیفهایی که شما کردید نیست!!!!!!!!!!!نه توقع سرویس 10 میلیونی.هر چی دوست داشت خودش بده.اصلا هیچی نده! مگه زوره؟مگه کادو رو به زور می گیرن؟قباحت داره!
تازه خانواده اشم پولدارن. خیرشو ببینن!ولی پا من بشکنه عروسشون نشم اگه یه روز بخوام بخاطره پولشون عروسشون بشم.
من اونو میخوام اونم منو میخواد این همه ادا اصولم سره هم پیاده نمی کنیم!
فکر نکنی کورو کچلم یا چلاقم ها
میدونم تعریف از خوده ولی از 98% دخترهای ایران خوشگلترم

خانم آرمیلا با سلام و احترام: شما حاضرید بدون هیچی برید زندگی کنید، باید همه مثل شما ... برن زندگی کنند؟؟؟؟ ببخشید شما هم جو عشق و شوهر کردن گرفتتون!!!!!!دیدگاه وشخصیت و آرزوها و دیدگاههای آدما بسیار متفاوته. برای دختری با شخصیته همسر ایشون نهایت بیمهری و کسر شانه. البته نامزد ایشون در حد تعهدات عقد میتونه از ایشون و خانوادش انتظار داشته باشه نه بیشتر. بنظر من خود پسر باید تکلیف عشق و زندگیشو با دختره حل کنه و اگه دوسش داره با رضایت و شادی به خونش ببره و اگه نمیخواد و نمیتونه باز هم با انصاف و انسانیت رضایتشو جلب کنه و جدا بشه. 2 زار پول ارزش کشمکشو نداره. فقط عشق و رابطه زناشویی نیست که 1 ازدواج رو میسازه، بلکه دادن اعتماد عملی و همت و ارزش قائل شدن و احترام به نظرات و شان و ارزشهای 1 زن میتونه 1 زنو تا ابد عاشقانه پیش مردش و پشتیبان مردش نگه داره. پیام عزیز اگه تو الان ناز زنتو بگشی پس فردا اونم نازتو میکشه و تو سختترین شرایط درکت میکنه و تنهات نمیزاره. مرسی. سعی کن یکمی درکش کنی امیدوارم تصمیم درستی بگیری و نهایت امر به خیر و خوشی برسی