سلام
دوست من وقتی شما از طریق خانواده به شکل رسمی وارد شدین دیگه نباید بخواین که میانبر بزنین و خودتون بخواین که این رابطه رو با تلفن زدن به خانه او و گرفتن شماره پیش ببرین چون اینجا به عقیده من هر کاری که باید بکنین باید از طریق خانواده صورت بگیره مخصوصا با توجه به شخصیتی که این خانم دارن.اما اصلا نباید به خاطر این اشتباه کوچیک که ناشی از عشق بوده خودت رو ناراحت کنی شاید حرف دوستمون سارا که گفته که اگه جای دختر مورد علاقت بود به خاطر این اشتباه شما رو رد میکرد باعث شده که اینقدر به هم بریزی اما دوست من بدون هیچ دختری که منطقی هست و احساساتش رو کنترل میکنه هرگز به خاطر یه اشتباه کوچک که از سر عشق بوده پسری با این همه خصلت خوب رو رد نمیکنه مگه اینکه خیلی زیاد احساساتی باشه که دوستمون سارا هم تاپیکی زده و این مشکلش رو که احساساتش زیاد هست اونجا اعتراف کرده و یا اینکه دنبال بهانه برای رد کردن کسی هست .پس خودت رو درگیر نکن
دوست من شاید این یه امتحان برای صصبر شماست حالا که خانواده ها اعلامم کردن که 2 ماه دیگه .بذار این خانم با خیال راحت امتحانش رو بده بعدش میرین خونشون و قرار مدار میذارین و اونجا همه حرف ها زده مشه و شرایط گفته میشه و اگه همه چیز اوکی بود اونوقت خانواده شما اجازه میگیرن که شما یه مدت تحت نظر خانواده با هم صحبت داشته باشین برای شناخت بیشتر .
توی این مدت هم توکل به خدا کنید و دیگه هرگز با خودتون اینگونه حرف نزنین چون برای یه دختر این خیلی مهمه که مردش قوی باشه و پشتوانه اش باشه اما یه مردی که با یه مشکل به این کوچیکی به هم میریزه که درست نیست .از خدا میخوام که هر چی صلاحتون هست پیش بیاد .خدا رو هرگز از یاد مبرید

علاقه مندی ها (Bookmarks)