به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 247

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 18 دی 91 [ 21:11]
    سطح
    45
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 193
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    277

تشکرشده 286 در 92 پست

Array

RE: سری پنجم صندلی داغ

سلام
    1-تا این لحظه که دما معتدله،تا ببینیم چی پیش میاد
    2-الان دارم جواب سوالای پرنده ی تالارو میدم که جنس بالهاش از صداقته...

هم کار میکنم ،هم درس میخونم ،هم کلاس متفرقه میرم و...
    3- ترم آخر دانشگاه بودم که با این سایت آشنا شدم،من از سال دوم دانشگاه بیشتر از درس خوندن به مسائل دیگه میپرداختم، بدنبال علوم و اساتید روانشناسی،علوم اجتماعی،عرفان،...بودم.از اول هم شدیدا احساس میکردم تو این زمینه ها کم میدونم
    ترم آخر دانشگاه هم که با همدردی آشنا شدم،انصافا جواب خیلی از سوالامو از تالار گرفتم.مریم قبل از اینکه بیاد همدردی نا آگاهتر بود ،همدردی تجربه سنگینی بود
    از خصوصیت + گذشته ها... شادتر بود،شاید خیلی ربطی به همدردی نداشت.در کل اینطور بگم که نمیشه گفت فقط یک عامل مثل همدردی باعث شده بود مریم عوض بشه،همیشه چند تا عامل دست به دست هم میدن که تاثیر بسزایی میذاره
    4-سعی کردم صبور تر باشم، الانم این احتیاج رودر خودم احساس میکنم،دوست دارم هرچه بیشتر این خصلت رو داشته باشم.یکی دیگه ازنقاط ضعف من این بوده که کمی بیش از حالت عادی خوشبین بودم،اینقدر مطالب موفقیتی خونده بودم که باعث شده بود دچار توهم و عدم واقع بینی بشم،اینو موقعی فهمیدم که تاوان بزرگی پس دادم. در حال حاضر سعی بر این دارم که واقع بین و متعادل باشم
    خب نقاط مثبت هم که خیلی دارم....یکیش همین اعتماد به نفس کاذب!
    دور از شوخی ،به لطف خدا پشتکار و امیدمو ،رو به بهبود میبینم
    5- هیچ وقت فکر نمیکردم که دوران کودکی اینقدر مهم باشه،چقدر عالیه اگر در کودکی مهارت های زندگی یاد داده بشن و در حقیقت دیده بشن.تاثیری که یادگیری در این دوران داره هیچ دوره ی دیگر ی نداره مگر با تلاش مضاعف
    نظر من به شخصه اینه که در دوره ی تجرد،حالا هر کسی به اندازه ی خودش،باید به فکر یادگیری وتلاش باشه
    هر چیزی رو که باید یک انسان بدونه،بعدا هم که متاهل شد یافته هاش رو گسترش بده،مهم اینه که متوقف و ساکن نباشه. در قرآن کریم حدود 250 آیه در مورد تفکر،تعقل تذکر داده شده،این بدان معنیست که وظیفه ما دونستنه
    هر که فهمش بیشتر،سهمش بیشتر
    6-یعنی اینکه ما قراره با ازدواج باعث پیشرفت شریک زندگیمون بشیم،حالا اگر چشمهامون کاملا باز باشه و بدیها رو به اندازه ی خوبی ها ببینیم دیگه نمیتونیم از ته دل برای رشد و سعادتش همراه باشیم ،پس چقدر زیباست که گاهی به چشمانمان بیاموزیم که هر چیز ارزش دیدن ندارد ...
    7-تا حالا که همچین درکی نداشتم
    5-خانم اجازه قبول نیست شماره سوالا رو دوبله کردین که ما بسوزیم؟بعدشم تا حالا به شما نگفتن این سوالا باعث تعارض در ما میشه؟.....
    انصافا مادرمو بیش از همه دوست دارم
    6-واقعیت اینه که خواسته ها که زیاده، ولی خیلی جاها با تمام وجود احساس کردم که اول از همه، از خد ا خودشو میخوام،خیلی کم توقعم نه؟؟؟
    7-الهی راضیم به رضای تو
    8-عرضم به خدمت شما به تعداد اعضای تالار هدف وجود داره .حل مشکلات در اولویته
    9- شما رو در زمره ی عاشقان وفادار میذاشتم
    10-والا ما که هر طعمیشو خوردیم همش یه مزه میداد....قارچ و مرغ
    11-روزی که یکی از هم بازی های کودکیمو دیدم و کلی باهم حرف زدیم
    12-عالیه،هیچ آیینه ای عین بچه ها عمل نمیکنه،بودن با بچه ها باعث میشه خود خودت باشی
    14-بذار بریم ببینیم چه خبره !میتونیم یه سر و سامونی بهشون بدیم !
    15- مدت های مدیدی دوست داشتم مخترع و مبتکر واز این مدل ها بشم
    16-واقعا خبری از بی بی نیست؟ تازه استعدادهای سارا داشت شکوفا میشد
    17-اصلا اول تحقیق کنید ببینید خانم بی بی ایمیل دارد؟بعد حسابی به سارا کمک میکنیم متننشو آماده کنه....
    18-اگر اشتباه نکنم کیوان
    20-فکر کنم تالار منو بچرخونه!مسئولیت بزرگیه
    21-تاپیکی که اسمش یادم نیست،ماه رمضان بود. بی بی از نحوه کمک و همراهی با خانمش صحبت کرده بود(آشپزی و ...) واقعا کیف کردم.همیشه به مردایی که در کنار مسئولیت هاشون به این ریزه کاری ها اهمیت میدن آفرین میگم .
    22-جون من ...
    23-چشم

با تشکر

2. 2 کاربر از پست مفید lمریم تشکرکرده اند .

lمریم (جمعه 30 اردیبهشت 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)